Qui som?

Sant Martí per la Independència és una Assemblea Territorial de l'Assemblea Nacional Catalana. Com a tal, som els representant de l'ANC en el districte de Sant Martí de Barcelona i el responsables de les activitats i de la difussió del missatge de l'Assemblea.

No tenim una local fix però, si ens vols conèixer en persona, ens podràs trobar els primers dijous de cada mes, a la segona planta del Centre Cívic Can Felipa (Carrer Pallars 277), de 18h a 19h.

I si ens vols seguir via online, tens a la teva disposició totes les nostre Xarxes Socials:

Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
Google Plus
Butlletí Electrònic
RSS
O Correu electrònic info@smperlaindependencia.cat.


Si vols comentar qualsevol cosa, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, de la manera
més còmode.
1 comentaris:

Unknown ha dit...

Bon dia,

Demanem adhesions per tornar a bastir la Caixa de Pensions, 100 anys després, amb l'esperit inicial i enmarcada en el procès de Catalunya cap a la independència.

El tema, de tant complicat com és, esdevé simple: O ens muntem els catalans mateixos, amb les nostres forces i els nostres mateixos estalvis una nova Caixa de Pensions que treballi de veritat per les classes més necessitades del país... O ningú ho farà per nosaltres.

Tenim una important quantitat d'estalvi a mans de Catalans enormement emprenyats amb el sistema bancàri, emprenyats contra La Caixa, que a més de perdre totalment el seu caire social i esdevenir un simple banc privat més, La Caixa ha mantingut -ignorem si encara manté, a primers de 2015- unes relacions pornogràfiques amb els Borbons.

Ja ha desaparescut miserablement una xarxa de Caixes d'Estalvi catalanes que durant molts anys han treballat per aixecar al país... Ara el que ens queda es una muntanya de deutes i una colla de deliqüents que costarà molt de veure com entren a la presó.

Tenim unes necessitats de financiació ingents: Cents de milers d'aturats que no poden aconseguir una mica de financiació per poder auto-emplearse i tornar a participar en l'economia. Petits projectes empresarials, absolutament viables, que no poden engegar perquè no reben cap mena de finançament per aixecar la persiana.

Tenim exercits d'autònoms, comerciants i petites empreses que estan patint penes i treballs, sense accès a cap financiació bancària.

Resumint la situació: L'únic que falta per començar a resoldre el problema plantejat és aconseguir:

Unir les forçes de molts catalans al voltant del projecte Caixa Catalana perque al seu moment puguin pressionar a la Generalitat per engegar una nova Caixa de Pensions.

Que la Generalitat de Catalunya, immediatament després de les eleccions del 27 de Setembre del 2015 concedeixi una llicència bancària a la nova Caixa Catalana i es pugui, el més aviat millor, anar obrint petites oficines i començar a fer treballar els nostres mateixos estalvis per aixecar un altra cop l'economia catalana.

Demanem doncs:

Adherir-se a la campanya per tornar tenir una nova Caixa de Pensions, però aquesta de veritat, al servei de la població de Catalunya.

Fer difusió d'aquest projecte, per tal de poder començar a donar petits crèdits el més aviat possible.

Mercès
Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit
projecte@caixacatalana.cat
www.CaixaCatalana.cat

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.