Vols aconseguir la República Catalana?



El mes de setembre serà decisiu. I des de Sant Martí volem estar presents al nostre districte per promoure els valors de la República Catalana i omplir les urnes del 27S amb una majoria independentista. D'aquesta manera començarem, junts, un nou país.

I volem que tothom hi tingui cabuda. Que tothom tingui l'oportunitat de portar la il·lusió del carrer a les urnes.

Participa amb nosaltres i fes-te voluntari. Si pots oferir qualsevol tipus d'ajut (presencial o des de casa) escriu-nos a voluntaris@smperlaindependencia.cat i digue'ns:

- Disponibilitat horària: matí, migdia, tarda, nit, caps de setmana
- Pots fer feina al carrer? A casa? 
- Saps amb quines tasques pots ajudar-nos? Vols informació sobre el què fem?
- Disposes de cotxe?
- Tens relació amb alguna entitat?



ACTIVITATS que ja tenim en marxa:

- 11S. Necessitem voluntaris per aquell dia per aconseguir un èxit rotund. Participa de la Diada d'una manera diferent. Podràs estar a la Via Lliure i ens ajudaràs a organitzar-la!
Escriu-nos a voluntaris@smperlaindependencia.cat

- 4 de setembre: intensiu de parades a la Meridiana, per allà on passarà la Via Lliure. Estarem amb tot el Barcelonès. Vendrem lots, ajudarem a fer inscripcions i visitarem als veïns per oferir estelades i lones i guarnir els balcons per l'11s. Apunta't aquí: https://doodle.com/fxbfc9ag5dvb8mh2

- 6 de setembre: Acte per la Cultura i l'Educació a Santa Coloma, Parc dels Pins a les 17.30h.

- Del 7 al 25 de setembre: omplirem Sant Martí de parades fixes i de  repartiments itinerants (parelles o grups de 3-4 que pentinen una zona repartint kits d'informació). Són molts punts, així que podeu repetir, cap problema! Us podeu apuntar aquí (cliqueu a sobre el que us interessi):
- 10 de setembrefarem la IV MARXA DE TORXES, amb l'acompanyament del regiment de la Ciutat de 1714, reserva la teva torxa aquí: https://doodle.com/z2rpxn4gt6xyupzy 


Et necessitem per guanyar!
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.