Bases de Gramenet. Bases per a l'Educació i la Cultura de la República Catalana

Des de les sectorials d' Educació i Cultura de l'Assemblea Nacional Catalana, i amb el suport d'un equip d'experts, hem redactat les Bases de Gramenet, Bases per a l'Educació i la Cultura de la República Catalana.

A través de la plataforma Change.org, i en nom de l'ANC, demanem adhesions a aquestes Bases http://chn.ge/1WL6Cjb Per això us preguem que en féu la màxima difusió i les signeu, si s'escau, per tal de recollir el màxim suport possible.

A Barcelona presentarem el document i les signatures en roda de premsa el divendres 4 de setembre, a les 11h, a la Biblioteca de Catalunya, amb la presència del President de l'ANC, Jordi Sànchez, i amb tots aquells intel·lectuals i professionals rellevants del món de l'educació i la cultura que vulguin donar-hi suport.

I el dia 6 de setembre, en el marc de l'acte nacional de la Via Lliure a la Cultura i Educació a Santa Coloma de Gramenet, un dels actes previs a la Diada, es presentarà també aquest document traduït a diversos idiomes.

Amb aquestes Bases l'ANC vol manifestar el compromís amb l’educació i la cultura per a la República Catalana. És important, per tant, que se signin abans del dia 4 de setembre, dia de la presentació en roda de premsa. Féu-ho extensiu a tothom qui considereu.

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.