Sant Martí per la independència va participar de la Marató



En la passada edició de la Marató de TV3, Sant MArtí per la Independència hi va participar aportant els beneficis de les donacions fetes a les parades. Les vam organitzar per a la jormada de la Marató.

Fa poc hem rebut un diploma acreditatiu on ens agraien la participació. Aquí us reproduim el contingut de la carta.

Benvolguts amics,

Em plau dirigir-me a vosaltres per agrair la vostra implicació en La Marató de TV3 del 2014, dedicada a les malalties del cor.

La suma d’esforços de persones, col·lectius, entitats i empreses d’arreu del territori català va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i va transformar el marcador final del programa en una xifra espectacular: 8.864.016 €, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.

Per això, vull fer-vos arribar el diploma acreditatiu de la vostra participació en l’última edició de La Marató de TV3, en format digital, per poder-lo reenviar als vostres col·laboradors.

Espero poder-vos retrobar en la pròxima edició de La Marató de TV3, que serà el 20 de desembre i es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques amb més incidència a Catalunya, donat que afecten a una de cada quatre persones.

 Gràcies a tots per fer-ho possible. Entre tots aconseguirem un país més just i pròsper i a Sant Martí per la Independència hi treballem des de fa anys per a aconseguir-ho.


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.