Eleccions al Secretariat de l´ANC

Benvolgut/da,

Com segurament sabràs, el proper dissabte 9 de maig, l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat eleccions al Secretariat Nacional. D'entre tota la llista de candidats i candidates, s'escolliran les 75 persones que formaran el Secretariat Nacional de l'ANC durant el proper mandat.
El Secretariat Nacional de l'ANC ens convida i anima a PARTICIPAR EN AQUESTES ELECCIONS i a exercir el nostre dret a vot. Com més alta sigui la participació més gran serà la representativitat del nou Secretariat Nacional i més força tindrà encara per exercir la seva tasca.
Podràs trobar tota la informació al web de l'Assemblea: el cronograma electoral i el Reglament Electoral pel qual es regiran aquestes eleccions.
Recorda que es pot exercir la votació anticipada tal com reflecteix el Reglament Electoral
10.1.- Els membres que prevegin que el dia de les eleccions no podran ser en el lloc on els correspondria votar podran demanar a la Junta Electoral, des del dia 15 d’abril fins a les 24 hores del dia 2 de maig, l’exercici del vot anticipatHo hauran de comunicar a través de l’adreça de correu juntaelectoral@assemblea.cat, tot posant en còpia la seva respectiva Assemblea Territorial. 

Fem més forta l'ANC.

En el nostre cas, la  nostra adreça de correu on s'ha d'enviar la còpia és info@smperlaindependencia.cat.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.