ARTISTES, SOCIETAT CIVIL I AUTORITATS POLÍTIQUES PARTICIPARAN EN ELMURAL ´EL DIA DE DEMÀ` AQUEST DIUMENGE AL BORN

Amb motiu de la presentació d’Art i Futur –projecte de El País que Volem participat per l’Assemblea Nacional Catalana– es disposarà un mural en el qual participaran de forma oberta i col·lectiva societat civil, representants de la Generalitat i l’Ajuntament i membres de El País que Volem i de l’ANC. L’acció es realitzarà el diumenge 16 de novembre de 9h a 12h en la Sala Moragues del Born Centre Cultural. Després, de 12h a 13h, els artistes finalitzaran l’obra col·lectiva. Tancarà la jornada l’acte de presentació d’Art i Futur.
El dia de demà, serà el títol del mural i es farà sobre una tela que tindrà una superfície de 18 m2. La gent portarà una fotocòpia del DNI o podrà fer-se-la in situ i podrà estar intervinguda artísticament pel seu portador. Aquesta còpia serà enganxada en el gran mural sota la direcció dels artistes Albert Arribas, Carles Azcón, David Bonet i Sergi Mesa. Un cop acabat el gran mosaic de collage de ‘documents’, els mateixos artistes intervindran la tela configurant una enorme obra col·lectiva plena de simbolisme.
El dia de demà serà resultat d’una acció plural i oberta que cerca implicar la societat civil i al col·lectiu artístic. Quelcom fet entre tots, com hauria de ser la construcció de la societat mateixa.
La convocatòria de participació està oberta a tothom i s’espera l’assistència d’alguns consellers i regidors. També se sumarà a la proposta Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, i altres representants d’entitats afins. Aquella gent que no pugui apropar-se a l’antic mercat podrà fer arribar el seu document escanejat a l’adreça participacio@artifutur.cat i els artistes el posaran al mural.
Un cop finalitzada l’acció del mural a les 13h, en la mateixa sala es durà a terme l’acte de presentació del projecte d’Art i Futur en el qual participaran el Vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, el director del El País que Volem, Jordi Manyà i director artístic del projecte, Bernat Puigdollers. Serà presentat per l’actor Fèlix Pons. Així mateix es projectarà un vídeo que il·lustra el seguiment del projecte i que complementa l’exposició d’algunes de les litografies i el catàleg que estaran ubicats dins la sala.
En la roda de premsa prèvia a l’acte –que es durà a terme a les 12.15h– hi participaran Jordi Manyà, Bernat Puigdollers, el galerista i assessor de la iniciativa, Joan de Muga, i alguns dels artistes del projecte.
Per cobrir l’acte de presentació i la roda de premsa, agrairem confirmació: comunicacio@artifutur.cat
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.