Acció Cultural necessita la nostra ajuda!

En un moment que l’entitat començava a estabilitzar-se després de la successió de multes per TV3 i dràstica retallada d’ajudes, el Govern valencià ha instat el Govern espanyol per a que li imposi una nova multa de 45.000 € per les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià que ACPV haurà de pagar abans de Nadal. Per això, ACPV ha activat el Verkami “Cultura en Acció!” per a recollir els diners necessaris per a fer front a la multa i evitar l’embargament dels seus comptes.

En un curs que pot significar un canvi de cicle social i polític al País Valencià, els Governs espanyol i valencià intenten ofegar una entitat germana i evitar que continui fent el seu treball per la llengua i la cultura catalanes, i contribuint a la mobilització social dels valencians.

El mateix Govern que no permet que els catalans puguem votar, pretén acabar amb la principal associació valenciana.

Òmnium Cultural, que forma junt amb ACPV i l’Obra Cultural Balear la Federació Llull, se sent particularment implicada en aquesta crida. Ara és el moment d’ajudar a Acció Cultural i activar la nostra solidaritat: cal col·laborar en el Verkami “Cultura en Acció!”, evitar l’ofec d’ACPV, garantir que l’entitat pugui fer el seu treball, i d’aquesta també enfortir la Federació Llull i tot el que hem de construir junts.

Comptem amb tu per a fer-ho possible!

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.