Pedalem per decidir

La mobilització cap al proper 11 de setembre comença el proper diumenge 15 de juny amb una bicicletada pel centre de Barcelona. Ara és el moment de fer-nos veure amb una actitud cívica, festiva i reivindicativa! 

Prepara la teva bici!!! 

En resum: 
BICICLETADA PEL DRET A DECIDIR. 15 de Juny a Av Gaudi/Hosp. de S. Pau de Barcelona.
10.30 concentració.
11.00 sortida. 
13:00 arribada a Fort Pienc
Marxa de 12 km lúdica i festiva a favor de decidir el nostre futur el #9N2014 

Aquesta bicicletada es planteja com un primer pas cap a la mobilització i coordinació de les accions que culminaran en les mobilització del proper 11 de setembreEscalfem motors! 

NO tinc bicicleta!! Jo la tinc al poble!

CAP PROBLEMA!!!!

Trobareu cases de lloguer a Barcelona, classificades per barris. Veureu que algunes ens fan preus especials per aquesta activitat

No hi ha excusa, a pedalar s'ha dit!

La bicicletada s'ha pensat per recórrer el centre de Barcelona, passant per bona part de les zones més turístiques. És de poca dificultat per permetre la participació a gent de totes els edats i condició física. Ha de ser una marxa ben visible, alegra i sonora. És important que, com qualsevol acte de l'assemblea, tingui repercussió social i mediàtica. Ens hi podeu ajudar? 

Podeu trobar tots els detalls a l'enllaç següent:http://assemblea.cat/pedalemperdecidir 

Podeu col·laborar en l'activitat fent-ne la màxima difusió entre els vostres coneguts, familiar, veïns i amics. Feu-ho saber a tothom qui tingui una bicicleta! Difoneu l’activitat de paraula, per correu electrònic o per twitter, facebook,, whatsapp o similars. Us adjunto el cartell de l'activitat i el recorregut perquè ho feu arribar a tanta gent com pugueu.

En el Twitter, feu servir l’etiqueta:#pedalemperdecidir 

Si podeu, col·laboreu penjant cartells al barri i repartint flyers de la bicicletada (botigues de venda i lloguer de bicicletes, gimnasos, botigues d'esport, clubs ciclistes, associacions de barri...) 

Us hi esperem!

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.