Vols Participar? Vine aquest dimarts 4 de febrer a la jornada d'acollida

Aquest cap de setmana vam organitzar un parell de parades. Una al matí i una a la tarda. Va plovinejar una mica, cosa que ens va fer pensar que hauríem de suspendre-les. Malgrat tot, els nostres voluntaris van decidir mantenir-les. I va valdre la pena, ja que es van recollir molts vots.

Mica en mica, setmana a setmana, anem fent créixer el projecte Signa un Vot, a la vegada que donem a conèixer els avantatges de la Independència. Ja que mentre fem les parades, recollim signatures, parlem amb els veïns i repartim informació.

Hi ha molta feina fer i per això realitzem jornades d'acollida cada primer dimarts de cada mes. Per a que ens vingueu a conèixer i pregunteu qualsevol qüestió pel que fa a l'organització de l'Assemblea o de la territorial, les diverses tasques a fer o simplement comentar com va el procés.

Aquest dimarts 4 de febrer en tornem a realitzar, com sempre, una jornada d'acollida. Ens hi trobareu a la segona planta de Can Felipa, al fons a la dreta de 18h a 19h. Al costat de la parada de metro Poblenou.

No hi falteu!

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.