Correstel 2013 - Caminada/cursa cloenda - 12 octubre - Agramunt - autocars


El Correstel us proposa una excursió caminada o cursa atlètica entre castells medievals i camins rurals, dinar popular i visita a la fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt el dia 12 d’Octubre.

Quan?

El 12 d’octubre, tot el dia.

Què?

El Correstel és la culminació del Circuit de Curses per la Independència. Aquesta darrera cursa també té la modalitat de caminada de 15 km amb sortida a les 10.00h del castell de Concabella (la Segarra) i arribada a Agramunt (l’Urgell), i l’opció de visitar els castells medievals de Concabella i les Pallargues.
A l’arribada, tots els inscrits tindran obsequis i botifarrada! També tindran temps de visitar la Firadel Torró i la Xocolata a la Pedra, perquè els autocars sortiran a les 18.00h d’Agramunt.

Com?

Des de diversos municipis hem organitzat autocars que sortiran a temps per deixar-vos Concabella a les 09.00h. Els acompanyants que no desitgin participar al CORRESTEL podran anar amb el mateix autocar cap a Agramunt, on s’hi celebra la Fira del Torró. De 09.00h a 10.00h tindran l’oportunitat de visitar el mil·lenari castell de Concabella per dins.

Inscripcions

Accediu a AQUEST enllaç, per poder-vos inscriure a la cursa del Correstel 2013
Si voleu participar a la caminada del Correstel 2013 (veieu-ne aquí el recorregut), aleshores la inscripció l’heu de fer en AQUEST altre enllaç.
Recordeu que el castell de Concabella el podreu vistar tots els participants, però el de Les Pallargues, només els que feu la caminada.
Veieu el reglament de la cursa i la web de l’organització en aquest enllaç.
Quan hàgiu fet la inscripció, també podreu reservar a part, l’autocar que us quedi més aprop. A continuació, publiquem els diferents punts d’autocar confirmats, cliqueu-hi per omplir el formulari de reserva de plaça d’autocar. Els autocars us deixaran a Concabella i us recolliran a Agramunt. Podent assistir també a la fira del torró.
Independentment de la inscripció al correstel i reserva de l’autorcar, també us podeu inscriure al circuit corre per la independència és gratuït i us servirà per descomptar-vos 2€ en la inscripció del Correstel, essent només de 13€ (botifarra i obsequis inclosos).
Veieu en el desplegable de “correstel” la resta de la informació d’aquesta travessa de La Segarra a l’Urgell del 12 d’octubre.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.