Via Catalana: Cadena Humana el 11S


INSCRIPCIONS

Les inscripcions a la Via Catalana es poden fer per dues vies diferents segons el cas:

- Directament a la pàgina de la via  https://via.assemblea.cat/inscripcions.html  en el cas de persones o grups de màxim 5 persones. En el moment de fer la inscripció es pot triar el tram de la cadena desitjat d'entre els quals quedin amb places lliures. A Barcelona ciutat no queda cap tram disponible amb places disponibles.

- A través de la territorial corresponent al domicili de la persona o entitat sol·licitant de places. Aquesta opció és la única possible per grups de més de 5 persones, siguin particulars, grups, o entitats de qualsevol mena. Les inscripcions a través de la nostra territorial de Sant Martí es fa amb el següent formulari: http://ves.cat/hfOv  Un cop emplenat us enviarem un correu amb més detalls perquè ens pugueu facilitar les dades de totes les persones que voleu inscriure.


INSCRIPCIÓ DE NENS I NENES

Quan feu les inscripcions per la cadena, preguem que només inscriviu les persones que realment formaran part de la cadena. És a dir, que per exemple els nens o nenes que per edat no prevegueu que formin part integrant de la cadena durant els aproximadament 45 minuts que durarà, no els inscriviu com a participants, perquè cada participant ha de representar 1 metre real de cadena.
Això no impedirà que en el moment de'organitzar els desplaçaments en autocar -com requerirà una gestió i reserva independent de la inscripció a la cadena-, podreu reservar plaça d'autocar per tots aquells que ens digueu en el seu moment, participin o no a la cadena.


UBICACIÓ / TRAMS

Hi ha uns 800 trams al llarg de tota la cadena de nord a sud del país; podeu veure el recorregut en el següent enllaç: https://via.assemblea.cat/fem-via.html. A Barcelona tindrem excedent de persones, i la tasca de tots nosaltres és donar suport a aquesta gran manifestació disposant-nos a desplaçar-nos per cobrir tot el territori, donat que hi ha zones de la cadena menys poblades que no es poden cobrir de manera local.
L'any passat va haver-hi un gran desplegament de ciutadans de tota Catalunya cap a Barcelona que van permetre una diada inoblidable. Aquest any som la gent de l'àrea metropolitana qui hem de donar suport a tot el país per cobrir amb la nostra presència tots els racons de la cadena.

Des de Sant Martí organitzarem la logística necessària per tal de poder-nos desplaçar i arribar on calgui. Us demanem que quan feu les inscripcions només demaneu de quedar-vos a Barcelona si realment no us és possible desplaçar-vos. A més s'ha de tenir en compte que a Barcelona no hi haurà lloc per tothom, i les places que ens assignen a les territorials per cobrir la ciutat son molt minses i encara estan per determinar, de manera que no podem garantir als qui demaneu Barcelona que us hi puguem assignar un lloc.


HORARI DE LA CADENA HUMANA

14:00h. Rebuda festiva i dinars populars arreu del tram de la cadena
15:00h. Es tallarà la circulació a tot el recorregut (N-340 i N-II)
16:15h. Inici de la preparació de la cadena. Distribució dels assistents per trams.
17:14h. La cadena ha d'estar completament muntada. Repic de campanes a tot el recorregut. La cadena ha d’estar muntada tota l’estona necessària per garantir que podrem fer la foto contínua des de terra i des de l’aire.
17:30h. Parlaments
18:00h. Cant dels segadors a tot el recorregut. Desmuntatge de la cadena.

Els desplaçaments a les ubicacions de la cadena es demana que es facin com a molt tard per ser-hi a les 14h, a més tenint en compte que a les 15h es tallaran les carreteres.
Quan sapiguem els trams de fora de Barcelona on anirem la gent de Sant Martí, des de la territorial mirarem de facilitar informació dels llocs disponibles per poder dinar a la zona.


VOLUNTARIS

Des de Sant Martí coordinem 6 trams de la cadena (tota la Diagonal des de Glòries fins al Fòrum). Les places en aquests trams no les assignem des de Sant Martí (ja ens agradaria), nosaltres només els coordinem, la qual cosa representa disposar d'uns 30 voluntaris i 6 fotògrafs.
Aquells qui us vulgueu oferir per col·laborar en la organització de la cadena d'aquests sis trams de la Diagonal, preguem que ho comuniqueu al correu via@smperlaindependencia.cat
Especialment necessitem fotògrafs (professionals o afeccionats avançats) que disposin de càmeres rèflex d'unes prestacions tècniques mínimes que us indicarem als interessats.


SAMARRETES

Per una qüestió de visibilitat des de l'aire per les gravacions que s'han de fer de la Cadena Humana, s'ha triat el color groc com a color que destacarà millor. Per tant, es demana que tothom vagi amb samarreta groga. L'ANC ha dissenyat unes samarretes grogues de la Via Catalana, disponibles en diferents talles al preu de 10€.
Des de Sant Martí properament en posarem a la venda; molt aviat us passarem informació de quan i on les podreu comprar a través de Sant Martí.

També les podeu comprar a altres llocs, com per exemple:




Missatge Carme Forcadell 3/7/2013:

Benvolguts companys i companyes,

El dia 29 de juny va ser un dia històric per a tots nosaltres, el concert del Camp nou va demostrar a  Catalunya i al món que l'esperit de l'11 de Setembre continua ben viu i que la independècia de Catalunya no és ni un somni ni una il·lusió col·lectiva, sinó una realitat molt propera.

Com a membres de l'Assemblea Nacional Catalana ens hem de sentir orgullosos de la nostra feina i de tot el que hem aconseguit. Hem sabut véncer les dificultats i celebrar unes eleccions molt participatives, que han renovat una part important del secretariat, i us puc dir que tenim moltes ganes de treballar per assolir al més aviat possible  la llibertat i la dignitat a les quals tenim dret com a poble i com a éssers humans.

Us agraeixo moltíssim la feina, l’esforç i la il·lusió sense vosaltres res de tot això no seria possible i us encoratjo a continuar liderant aquest procés que ens convertirà en el proper estat d’Europa.

Ara, hem d'encarar un nou repte, un repte enorme, aconseguir que la cadena humana de l'11 de Setembre sigui un èxit tan rotund que obligui el Govern de Catalunya a convocar  la consulta. La via catalana cap a la independència ha de demostrar que som un poble capaç d'assolir qualsevol fita per difícil que sigui.

L'any passat vam anar tots a Barcelona, enguany ens hem de repartir al llarg del territori. Entre tots hem de fer possible el desplaçament de milers i milers de ciutadans al llarg de tota la via catalana cap a la independència.

Junt ho farem possible,  junts aconseguirem el somni de tantes i tantes generacions de catalans, una Catalunya lliure i sobirana.

Carme Forcadell
ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

1 comentaris:

Unknown ha dit...

a on pudem incriura falta un tl el meu es 649327477 y el meu curreu jordi.nicolau@hotmail.com

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.