La Natació Catalana es mulla per la Independència


Bon dia, ahir va ser un gran dia per l'esport català perquè per primera vegada un col·lectiu d'un esport tant important com la natació es va mullar en favor de l'estat propi. Gent que ha estat medallista olímpica i mundial, entrenadors, àrbitres internacionals, tots van fer públic que la única sortida per la natació i pel país és la consecució de l'estat propi. 

Us enviem el vídeo i la informació de l'acte perquè ho feu córrer al màxim

Salut!



La Natació Catalana es mulla per la IndependènciaImprimeixCorreu electrònic
Aquest vespre s'ha presentat el col·lectiu que reivindicat l'estat propi18/7/2013


Davant de més 400 persones que han omplert la sala d'actes de l'INEFC s'ha presentat aquest vespre el Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència. Aquesta associació, formada per persones del món de la natació, del waterpolo, de la sincronitzada, dels salts, d'aigües obertes i de màsters té el suport de l'Assemblea Nacional Catalana i de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Avui han reivindicat la necessitat de l'estat propi perquè la natació catalana pugui tenir el reconeixement que mereix.

L'acte ha estat conduït pel periodista de TV3 Àlex Castells, i ha comptat amb la intervenció d'alguns dels adherits més destacats. Ha llegit el manifest del col·lectiu Santi Esteva (nedador olímpic del 1968 al 1976) i també han estat presents a la taula Nani Guiu (entrenador de l'equip femení de waterpolo del CN Sabadell, actual campió d'Europa), Sergi Pedrerol (waterpolista, olímpic a Barcelona, Atlanta, Sidney i Atenes), Toni Codina (nedador olímpic a Tòquio 1964 i entrenador olímpic a Moscou 1980), Elisenda Pérez (nedadora olímpica a Barcelona 1992 i campiona dels Jocs del Mediterrani d'Atenes 1991), Jaume Moliner (àrbitre de waterpolo internacional, olímpic a Pequín 2008), Montse Ferraro (saltadora, campiona de Catalunya i d'Espanya) i Joan Masriera (director esportiu del CN Mataró), que també ha explicat com va sorgir la necessitat d'establir aquest col·lectiu per fer-ho coincidir amb el Mundial que comença demà.

El col·lectiu compta amb noms coneguts i molt reconeguts dins la natació catalana, amb més de 40 olímpics, diversos mundialistes, campions d'Espanya i de Catalunya, tècnics, àrbitres internacionals i directius. Fins al moment, ja som més de 740 persones relacionades amb la natació, de totes les disciplines. A més, el col·lectiu anima la gent d'altres esports que vulgui fer un pas endavant com el de la natació a no tenir por i recorda que de motius per reivindicar la independència de Catalunya n'hi ha molts.

El col·lectiu seguirà treballant fins el dia de la independència de Catalunya. Per això, durant el Mundial participarem a l'espai que el Consell Català de l'Esport tindrà al village, on difondrem els nostres objectius i vendrem material relacionat amb la natació. A més, hem convocat una cadena humana. Tindrà lloc el 28 de juliol a les 20h, a l'Avinguda de l'Estadi davant les piscines Bernat Picornell. D'aquesta manera es pretén fer més visible la reivindicació del col·lectiu, coincidint amb el primer dia de les finals de natació, la fase final de waterpolo i l'últim dia de les finals de salts.

Podeu trobar més informació sobre el Col·lectiu, el manifest i la llista d'adhesions a http://natacioindependencia.wordpress.com

També us recordem que s'ha convocat una cadena humana en motiu del mundial de natació que es disputa a Barcelona. Serà el proper diumenge 28 a les 20h. Volem demostrar a tota la gent de la natació i a la gent d'arreu del món que assistirà als mundials les ganes de llibertat de Catalunya i l'esport català. Per inscriure'us podeu fer-ho a 
Creiem que els mundials de natació són un espai que ens permet aspirar a tenir repercussió internacional, i més si l'acte de demà surt bé. 
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.