Entrades concert per la llibertat. A la venda avui dilluns 17 de Juny a les 12.


El concert

El Concert per la Llibertat serà un gran esdeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur.

L’11 de setembre de 2012, més d’un milió de persones es van manifestar a Barcelona amb el desig de poder exercir la pròpia sobirania cap a l’estat propi. El Concert per la Llibertat vol ser una nova ocasió perquè la veu del poble sigui escoltada dins i fora de Catalunya, i un esdeveniment que contribueixi a implicar tothom en la construcció del futur col•lectiu del país.

VENDA D’ENTRADES
El proper dilluns dia 17 a partir del migdia es posaran a la venda 30.000 noves entrades. D’aquestes, gairebé 20.000 són al Gol Sud, darrere d’on tindrà lloc l’espectacle, i tindran un preu reduït de 10 euros. Seran, doncs, entrades sense visibilitat de l’escenari. Hi haurà però pantalles gegants en aquesta zona perquè els assistents puguin seguir en directe i sense problemes les actuacions musicals i viure alhora l’ambient de l’estadi.

Els canals de compra seran els mateixos que durant el primer període que va durar 24 hores degut a l’alta demanda que hi va haver. A partir de dilluns, doncs, es podran comprar les entrades exclusivament a través d’internet i, preferentment, al web www.concertperlallibertat.cat.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.