Cursa per la Independència, Cadena Humana, ... diumenge 30



El proper 30 de juny, a la Vila Olímpica, es celebra la cursa anual de la Vila Olímpica, amb modalitats de 5km, 10km i curses infantils. La cursa de 10km. de la Vila Olímpica és una de les cinc curses puntuables del nou circuit CORRE PER LA INDEPENDÈNCIA organitzat per la sectorial d’ESPORTISTES PER LA INDEPENDÈNCIA de l’Assemblea Nacional, amb més de 20 curses ja adherides per tot el territori. La cursa està organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Atletisme Canaletes-Sant Martí. I Sant Martí per la Independència, com a representants de l’Assemblea Nacional, hi col·laborem activament amb diverses activitats.

Us proposem diverses maneres de participar en aquest acte:

·         inscrivint-vos per córrer en una de les curses, 5km., 10km., i curses infantils. És necessari xip groc. Inscripció cursa:  http://www.lasansiolimpica.com/?page_id=250.
      Inscripció CIRCUIT:  www.correperlaindependencia.cat 

·         participant en la cadena humana que organitzarem a la recta final d'arribada de la cursa, on aniran arribant corredors sense interrupció des de les 9:10 fins les 10:30 aprox.
Et pots inscriure a la cadena humana en aquest doodle perquè així et puguem informar en detall de la convocatòria, que serà aproximadament a ¾ de 9 del matí el dia 30 a Ramón Turró amb Rambla Poblenou. Es tracta de venir amb la teva estelada, i sinó repartirem banderoles estelades amb pal a 1€ per formar la cadena.

·         participant com a voluntari de Sant Martí per la Independència en els actes paral·lels a la cursa: parada informativa i de venda de marxandatge i de samarretes de la cursa, servei d’ordre de la cadena humana. T’hi pots inscriure com a voluntari en el següent doodle.

··         Difonent la cursa i la cadena humana entre tots els teus amics, coneguts i saludats. Pots difondre l’esdeveniment pel facebook, pitjant +1 al google plus, etc ... FES CÓRRER LA CURSA!!:
o  enllaç a entrada google plus (+1):
o  enllaç esdeveniment facebook:
o  enllaç al doodle cadena humana: http://www.doodle.com/29nri4myv7gtwmc9
o  difusió twitter...




Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.