Banc dels Aliments - Crida ANC a campanya 2012 - 20121022


Els dies 30 de novembre i 1 de desembre el Banc d'Aliments organitza una recollida massiva de menjar.
L'Assemblea Nacional Catalana ha fet una crida a tothom per participar a la campanya com a voluntari, aportador de menjar o qualsevol altra col.laboració.

Josep Boltaina





Us adjunto un comunicat de premsa de l'ANC relacionat amb el Banc dels Aliments. L'ANC crida els seus adherits per tal que se sumin al voluntariat del Banc dels Aliments d’enguany.



Feu-lo arribar, si us plau, als vostres associats i simptatitzants.



Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicació i relacions internes



L’ANC demana als seus adherits que col·laborin amb el Banc dels Aliments

L’entitat fa la crida davant la crítica situació que viuen els més de dos milions de catalans que viuen en risc de pobresa

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet una crida als seus adherits per tal que se sumin al voluntariat del Banc dels Aliments d’enguany. L’entitat ha animat als inscrits a col·laborar amb aquesta iniciativa que té com a objectiu “lluitar contra la fam d’Aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat”.
Com a moviment de base i popular, l’ANC ha fet la crida conscient de la crítica situació que viuen moltes persones al país a causa de la crisi i les retallades. De fet, segons l’Eurostat, més de dos milions de catalans viuen en risc de pobresa o exclusió social.

El Banc d’Aliments permet que totes aquelles persones que ho desitgin puguin fer-se voluntaris de manera estable, col·laborant d’una forma fixe i presencial; o bé col·laborant puntualment en algunes de les accions que encapçala la Fundació. Podeu trobar més informació aquí.

Més informació de l’ANC a www.assemblea.cat · Som a Facebook i Twitter   #ANCat
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.