2012 10 25 Posicionament ANC eleccions


Companys/es,
Us adjunto la nota de premsa i el comunicat en relació a la posició de l'ANC davant de les eleccions del 25 de novembre.

Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicacióp i relacions internes

                                                                                                                                       
Benvolguts/des,
adjuntem la nota de la roda de premsa feta aquesta tarda en què la Carme Forcadell i l’Àngels Folch han expressat el posicionament de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) respecte les eleccions del 25 de novembre. Les fotografies han d’anar signades pel Galdric Peñaroja. 

 “Hem de convertir el clam de la Diada en vots”
· L’ANC demana que cap independentista es quedi a casa el 25N i fa públics tres punts perquè els partits els incloguin al seu programa electoral
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic el seu posicionament sobre les eleccions “plebiscitàries” del proper 25 de novembre al Parlament de Catalunya. L’Àngels Folch i la Carme Forcadell, membres del Secretariat Nacional de l’ANC, han explicat en roda de premsa que han demanat als partits polítics que incloguin al seu programa electoral tres punts en què es comprometen a treballar units per assolir un “nou Estat independent”.

Forcadell ha destacat la importància dels comicis i ha remarcat que tots els independentistes han de votar: “hem de convertir el clam de la Diada en vots”. En aquest sentit, la presidenta de l’ANC ha explicat que l’objectiu de l’Assemblea és que el Parlament resultant d’aquestes eleccions tingui el màxim de diputats independentistes, molts més que els actuals, ja que haurà de ser el Parlament que culmini el procés d’emancipació català.

Per la seva banda, Folch ha explicat que el document de l’ANC es “basa en quatre principis bàsics: dignitat, democràcia, justícia i llibertat”. L’escrit apunta que als comicis de novembre caldrà “decidir entre dos models antagònics de país: continuar essent una autonomia subordinada a les ordres d’un Estat Espanyol centralitzador […] o emprendre el camí de la recuperació de la nostra independència política, de la llibertat, la dignitat, la democràcia de base i la justícia social, apostant per fer de Catalunya un nou estat d’Europa”.

Premsa ANC
Més informació de l’ANC a www.assemblea.cat / Som a Facebook i Twitter  #ANCat 



Adjuntem també els tres punts que l'ANC vol que els partits incloguin al seu programa electoral:

1) La sobirania de Catalunya resideix en el poble català. El poble 
català és qui ha de ser consultat a l’hora de decidir la relació 
política que vol establir amb la resta de pobles i Estats del món.



2) Ens posarem a treballar immediatament perquè, en la 
propera legislatura, Catalunya esdevingui un  nou Estat 
d’Europa.



3) Treballarem conjuntament amb la resta de grups polítics 
perquè el procés de constitució del nou Estat independent sigui el 
més consensuat possible i esdevingui l’Estat de tots els catalans i 
catalanes.


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.