La Marxa per la Independència continua!


Ja s’han fet diversos actes de la Marxa per la Independència que marca les activitats de l’Assemblea Nacional d’aquest estiu, i que culminarà amb la diada el proper 11 de setembre, la diada que de ser la més gran de la història d’aquest país!

Alguns actes destacables han estat l’acte d’inici de la Marxa a Lleida el passat 30/6 i l’acte recent a Miravet, entre molts d’altres.

També és important remarcar que a Barcelona, totes les Assemblees Territorials estem treballant conjuntament per organitzar actes amb la participació conjunta de tots, i entre ells la rebuda de l’Assemblea a cada una de les Seus de Districte de Barcelona ... a Sant Martí anirem el dia 6 de setembre a la tarda a la seu del Districte de Sant Martí ... reserveu-vos aquesta data perquè hi hem de ser tots!!

Us n’informarem amb més detall en propers correus i al bloc, però per ara us avancem les dates d’algunes accions properes perquè les aneu apuntant al calendari:

·         Demà 4/8 a les Fonts de Montjuïc
·         20/8 acció conjunta del Barcelonès al Joan Gamper
·         23/8 acció conjunta del Barcelonès al partit Barça-Real Madrid
·         26/8 acció conjunta del Barcelonès a la volta ciclista al pas per Barcelona
·         4/9 encartellada per l’acció de Sant Martí del dia 6/9 al Districte
·         6/9 Sant Martí per la Independència anem al Districte de Sant Martí
·         10/9 Marxa de torxes a la vigília de la Diada
·         11/9 Diada Nacional
·         15/9 Arrossada Popular de SMxI en el marc de les Festes del Poblenou


ACTE DE DEMÀ A LES FONTS DE MONTJUÏC


Hora: de les 18:30 a les 21:30
Lloc: a la Plaça Carles Buïgas, Fonts Màgiques de Montjuïc

Començarem a muntar les 6 paradetes repartides per tota la plaça; si tot va bé, a les 8 hi haurà actuació de cultura popular catalana i després es llegirà un parlament en català, castellà, anglès, francès i alemany explicant breument què signifiquen les quatre columnes i el nostre projecte de futur tot convidant als assistents a apropar-se a les taules o a nosaltres per informar-se més si volen.
A més a més hi haurà una gran estelada que anirem passejant pels voltants de les Fonts Màgiques per cridar més l'atenció.

Els voluntaris que parlin llengües, portaran uns "braçalets" amb les banderes de les llengües estrangeres que parlin.

Quants més serem, millor!

Us animen a tothom a fer acte de presència en aquest acte, i si a més voleu col·laborar en les parades informatives us podeu apuntar al doodle que facilitem a continuació:Salut i Independència!
Toni Pardina
Sant Martí per la Independència
twitter:   @SantMartiXInd


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.