Correu a SMxI - 19 juliol 2012


Hola a tots,

Estem a mig gas,  es estiu i molts de vacances, com el nostre coordinador, hem cregut que és interessant enviar-vos un parell d'informacions perquè us les aneu apuntant.

Se'ns proposa anar a l'ajuntament del nostre districte a presentar-nos i a dir "que ha arribat la marxa per la independència" al nostre voltant,  tal com varen fer la gent de Sants, però per això hi hem de ser tots !!!!!! I fer goig !!!!!  Divendres aniré a l'ajuntament a veure com ho podem fer, la nostra proposta serà el 6 de setembre.

També recordar-vos que aquest any l'11 de setembre ha de ser molt i molt brillant !!!!! Hem de ser-hi tots !!!!! Hem de convèncer a tots els nostres amics, parents, conegut i saludats perquè ens hi acompanyin !!!!!!!!!!!! Ja podeu començar a fer-ne propaganda !!!

Finalment dir-vos que ja tenim els permisos per a l'arrossada de la festa major del Poblenou, el dia 15 de setembre,  cal començar a veure qui serem per això envieu un missatge a "Xavier Garcia i Cortés" <xavifestes@gmail.com>

La setmana que ve més indicacions, detalls i activitats concretes,  com encartellades, o paradetes !!!!,  però de moment estaria bé que marquéssiu a l'agenda aquestes tres dates !!!!!

Molt bon estiu,
 
Rat Mata
SMxI
http://smperlaindependencia.blogspot.com/
twitter: @SantMartiXInd
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.