Hola a tots!

Sóc el Toni Pardina, el nou coordinador de Sant Martí per la Independència. Com sabeu per anteriors correus la Rat Mata va sortir escollida per formar part del nou Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana, i aquesta responsabilitat, segons els estatuts de l'ANC, és incompatible amb la de coordinadora de la territorial, de manera que a la passada assemblea del dia 8 de maig, vam ser votada la nova junta de l'assemblea territorial: Toni Pardina (coordinació), Dani Ninyerola (secretari) i Mª Teresa Sánchez (tresorera); pels que no vau poder venir a l'assemblea comentar-vos que va ser molt interessant per la presentació detallada de la tasca de les comissions i la presentació de l'objecció fiscal per l'Andreu de DiemProu.

Us volem recordar que el dia 27 de maig hi haurà un vermut popular aprofitant les festes de maig del Poblenou on posaremparadeta racó del xerraire. Comptem amb la vostra participació, qui pugui col·laborar que enviï un missatge al Xavi (voluntaris@smperlaindependencia.cat), o al Joan (ateneus@smperlaindependencia.cat)

També recordar-vos que el proper 20 de maig hi ha una campanya generalitzada del #novullpagar, amb opció a dinar plegats de pícnic a Campins (costat de St Celoni). Resumint seria: 12h #nopagar peatge Mollet (qui no vulgui anar al dinar podria tornar ja cap a Barcelona), seguir i un altre #nopagar a peatge St.Celoni, dinar en zona de pícnic, 18h #nopagar peatge Mollet i arribada a Barcelona. Al final del correu us passem una planificació detallada que ens han passat de la territorial de Sants. Més informació de #novullpagar a  http://www.novullpagar.cat

És important, i urgent per les dates que estem, que us plantegeu la possibilitat d'objectar fiscalment a la renda'2011; urgent perquè la campanya de la renda ja ha començat, i de segur que tots esteu ja confeccionant la vostra declaració. Us demanem que si més no us connecteu amb la pàgina de Catalunya Diu Prou (http://catalunyadiuprou.cat) i us mireu amb detall els apartats detallats de les instruccions per fer objecció, tant en el cas de declaracions positives com negatives. Els qui finalment us decidiu i feu la objecció preguem que ens ho comuniqueu a nosaltres o a CatalunyaDiuProu, perquè és important saber quants objectors som de cara a fer pressió a les administracions.

Per qui no n'estigui al corrent, us informem que aquest mes iniciem la publicació d'un Butlletí de Sant Martí per la Independència!. Desitgem la màxima participació de la gent de Sant Martí: experiències, opinions, fotos, humor, història, entitats, assemblees sectorials, i un llarg etcètera té cabuda a un butlletí que voldríem que servís per arribar a molta gent, especialment a aquells que tenim com a objectiu perquè prenguin consciència del nostre país, de la nostra cultura i del nostre projecte de futur; per tant, animeu-vos a posar el vostre gra de sorra, tothom hi pot aportar alguna cosa. El butlletí tanca la recepció de material per la seva primera edició el dia 20 de maig, afanyeu-vos! Poder enviar les vostres col·laboracions al Cristòbal (butlleti@smperlaindependencia.cat)

Finalment comentar-vos que com haureu vist en aquest correu, hem actualitzat les adreces de correu; això ha estat possible perquè ara Sant Martí per la Independència té el seu propi domini .CATsmperlaindependencia.cat. El blog de SMxI també ha estat traspassat al nou domini. 
A continuació us passem una relació dels nous correus de contacte de totes les comissions:

Estem en contacte.

twitter: @SantMartiXInd

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.