Hola a tots, 

Recordar-vos que dimarts 8 de maig tenim la setena assemblea de SMxI que començarà a les 19:30 a l'Ateneu Flor de Maig,  carrer Doctor Trueta 195,  aprop de la zona baixa de la Rambla del Poblenou. Us enviem el cartell per a que el pogueu imprimir i penjat algun lloc del districte.

Ordre del dia:

Benvinguda
Elecció de Càrrecs
Presentació feina de les diferents comissions: ateneu itinerant,  activitats i festes, documents, comunicació, objecció
Presentació DiemProu (objecció fiscal)
Precs i preguntes

Pel què fa a activitats del cap de setmana recordar-vos que: 
  • Dissabte 5 de maig al matí tindrem paradeta a la Rambla del Poblenou  si podeu assistir-hi envieu un missatge a en Xavi.
  • Diumenge 6 de maig racó del xerraire al Clot,  (Carrer Rogent amb Provença), si podeu participar-hi envieu un missatge a en Joan per xerrar  i a la Fina per participar a la paradeta.
  • Encartellada convocant a l'assemblea, si podeu fer encartellada dissabte mig dia - tarda, envieu un missatge aquí,  smperlaindependencia@gmail.com.
Per altra banda informar-vos de què s'ha canviat l'adreça electrònica d'informació del actes de denúncia, http://catalunyadiuprou.cat/ i que ja s'ha ampliat amb les dades sobre l'objecció fiscal per a persones físiques,  la declaració de renda, si trobeu possibles millores indiqueu-ho que es millorarà.  M'envien també la pàgina especifica sobre els peatges novullpagar.cat 

Avisar-vos també de la manifestació de dissabte 5 de maig a les 11 del matí encontra del casal nazi del Clot http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/2012/03/31/manifest-tanquem-el-centre-nazi/ i les 18:00 de la tarda a la plaça Sant Jaumeper la independència; i de què el dia 20 de maig es farà una nova convocatòria per fer una acte general de no pagament de peatges.
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.