ASSEMBLEA AL LOCAL DELS CASTELLERS

Recordar-vos que dissabte 3 de març, aquest dissabte als castellers de Barcelona, c. Bilbao 212, a les 10:30h per acreditar-nos i a les 11 per començar, tenim l'assemblea on haurem de votar l'estructura i funcionament de l'ANC.  A sota teniu l'explicació de les esmenes que hem estat treballant.

Recordar-vos que després de l'assemblea podem quedar-nos a dinar, cal però avisar a la Fina. Cal triar el dinar (per 10 euros tenim: de primer: macarrons, albergínies farcides o pastís de patata i carn, de segon: peus de porc, bacallar amb all o entrecot, i de postres: pastís de xocolata i nata o fruita).

Sobre les esmenes a votar, la comissió de documents de Sant Martí hem preparat diferent esmenes.  Nosaltres creiem en una Assemblea Nacional Catalana, amb un estructura més descentralitzada amb divisió de poders  (o sigui que no volem que tot depengui i hagi passar per secretariat format per components que malgrat votats per nosaltres no acabem de conèixer) , volem una estructura diferent a la d'un partit polític o una associació nacional com n'hi ha d'altres,  és per això que vàrem fer les següents esmenes.  I per això hem mantingut mínimes les següents esmenes.

1.  
Esmena 417  als estatuts sobre el capítol  IV i següents sobre estructura:  La idea és definir una estructura més descentralitzada, on les territorial i sectorials tinguin un paper més important pel fet de què la mobilització social i l'objectiu fonamental i per tant les tasques principals es faran al territori. L'estructura proposada està feta per tal de què quedin clara la divisió de poders de manera que elpoder decisori,  de l'executiu i de l'arbitratge no quedin barrejats en un sol òrgan.  Per això es defineix una càmera territorial (poder decisori),  uns grups de treball + una permanent (poder executius)  i una comissió instructora (per evitar conflictes). I que hi hagi lloc per tots, pels especialites (comissions de treball) i pels representats territorials (càmera territorial).

2. Esmena 448 als estatuts sobre el capítol IV i següents, sobre estructura,  incompatible amb l'anterior,  no és nostra però va en una direcció semblant, també hi ha divisió de poder i una càmera territorial.  La majoria de representat de les Assemblees territorials de Barcelona li donem suport,  no és tant agosarada com la nostra, però si la majoria prefereix aquesta estructura també nosaltres ens hi afegirem, cal un mínim 30% de suports per arribar al dia 10M. CREIEM MOLT IMPORTANT QUE HI HAGI UNA CÀMERA TERRITORIAL I UNA DIVISIÓ ENTRE DECISIÓ I EXECUSSIÓ,  per evitar centralismes excessius i que ningú vulgui controlar el sistema.

2.  Esmena 421 
als estatuts sobre el capítol XII sobre economia: L'objectiu de l'esmena és descentralitzar l'economia, fer que les despeses estiguin bàsicament al territori i facilitar la gestió dels ingressos per les territorials i sectorial per exemple la font d'ingressos és territorial amb o sense quotes i es cedeix una part a la central. També es demana un codi de bones pràctiques que marqui que fer quan s'ha de contractar algú, quan s'ha de fer una despesa  important....etc..

3.  
Esmena 530 als estatuts sobre el capítol II i III sobre membres i simpatitzant de l'ANC  :  La idea bàsica és que la gent que participi activament, si la territorial ho troba adequat, siguin considerats membres de l'ANC (independentment de les aportacions econòmiques). Hi ha també la idea del cens territorial, no centralitzat. I la intervenció de la comissió de  conflictes si és necessari. 

Aprofitem també per dir-vos que hi ha
 una esmena a la totalitat, que sense ser tant agosarada fa uns platejament semblants, us demanem també que la tingueu en compte i la voteu, per tal de què arribi a la votació final. Aquesta esmena també està recolzada per la majora dels representants territorials de Barcelona .  Altres esmenes que van en aquest sentit són les 501,774,782,800 .  

-- 
Rat Mata
SMxI
http://smperlaindependencia.blogspot.com/
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.