Eleccions al Secretariat Nacional

En el curs de l'Assemblea General Ordinària que vam tenir aquest passat diumenge 25 es va comunicar que les properes eleccions per escollir els nous membres del Secretariat Nacional es realitzarien el dissabte 17 de març. El reglament i tota la informació la trobareu AQUÍ
A la ciutat de Barcelona tindrem 7 membres de representació territorial.  Els membres que vulguin concórrer als llocs del Secretariat Nacional, ja sigui pel bloc de representació territorial o bé pel bloc nacional, han de presentar la seva postulació avalada per majoria simple d'una Assemblea Territorial o Exterior, preferentment la seva. (RELEC 2018 - 6.7). 
Aquesta assemblea la farem el proper 7 de març en la sala teatre del Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes, 837, 08018 Barcelona. Els membres de Sant Martí que es vulguin concórrer aquestes eleccions podran presentar el seu programa i respondre a les vostres preguntes. Proporament us enviaem la convocatòria amb oredre del dia i les candidatures.
Les eleccions del dia 17 de març, de 10 a 14 hores, les realitzarem en el Casal Popular Independentista L'Anònimacarrer Coronel Sanfeliu, 12 de Barcelona. 
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.