Més Assemblea la proposta d'esmenes als Estatuts i al Reglament de Règim intern de l'Assemblea



Seguint el mandat de la nostra assemblea territorial, del passat dijous 25 de febrer, de portar a l'AGO (Assemblea General Ordinària) d'aquest any, tota una sèrie de punts per modificar els Estatuts (EE) i el Reglament de Règim Intern (RRI), Sant Martí participa de la proposta mesassemblea.cat.

Ja es pot firmar aquesta proposta de modificació dels Estatuts que han consensuat moltes territorials de tot Catalunya sota la iniciativa Més Assemblea. Les esmenes tenen per objectiu fer de l'Assemblea una associació més transparent, operativa i amb més vinculació de les bases. Si voleu signar i enviar per correu electrònic, aquí teniu resumit el que cal fer:

Cal imprimir el formulari, emplenar-lo, signar-lo i enviar-lo escanejat per correu electrònic a l'adreça vullvotar@mesassemblea.cat. Si no tens una impressora que pugui escanejar el formulari, també serveix una fotografia que sigui llegible.

El formulari, en diferents formats, és a http://www.mesassemblea.cat/p/full-de-signatura-individual.html

També recollirem signatures de forma presencial a l'Anònima (Coronel Sanfeliu, 12 - Clot):

- aquest dissabte 26 de març i diumenge 27 de març, de 10 a 12:30h.

- aquest diumenge 27 de març, dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30, de 18 a 20h.

Per a firmar, cal ser membre de ple dret.

I, siusplau, en la mesura del possible, apunta't a l'AGO per poder votar la reforma dels estatuts (es farà punt per punt).
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.