Bon Nadal amb festa de la sectorial LGTBI



La Sectorial LGTBI de l'Assemblea ens convida a celebrar el Nadal amb ells. Aquí us adjuntem la informació que ens han fet arribar.

El dinar del dia de Nadal és d’aquells per recordar, sobretot per aquell kilet o dos de més que et deixen de record tot l’any :P

Però no pateixis que arriba la Independance més bailonga que et puguis tirar a la cara!! Suaràs la cansalada a ritme dels 3 DJs de la terra: Tindrem el gran debut en els plats de Dj Exstasy gràcies a la col·laboració amb l'Escola Microfusa, Dj Lollipop resident de la festa "Ni chicha ni limoná" i el nostre Dj de la barretina Pam Pool que et faran ballar a ritme del petardeig més explosiu tota la nit!

La Independance ja té el seu regal de Nadal, el 25 estrena local amb més glamur i metres quadrats perquè puguis disfrutar les festes amb els teus sers estimats: La gran família Independance.

I per si no era prou, dues actuacions ens animaran encara més la nostra nit, l'actuació del showman i músic Gerard Sesé i de les Panteres Grogues Dansa que ens han promès un show molt diferent al que ens tenen acostumats.

Aquest any els torrons del dinar de Nadal ens els menjarem a la Independance! Obertura a les 22:00.

I per als més torrats... Merry Torró - Preus especials fins a mitjanit

Aquest Nadal, aixafa bé els polvorons i vine a la Independance!

BAR ESTACIÓ DE FRANÇA Av. Marqués de l'Argentera, s/n
< M > Barceloneta

- Entrada gratuïta -

22h a 3h T'hi esperem!

Beneficis destinats a la Sectorial LGTBI de l'Assamblea Nacional de Catalunya.



Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.