Assemblea General Ordinària i Consulta
Aquest divendres, 3 de juliol, celebrarem l'assemblea general oridnària de Sant Martí per la Independència. Us posarem al dia de la situació actual i, a més a més, podrem exercir el nostre dret a vot a la Consulta de l'Assemblea.L'assemblea tindrà lloc a les 19h al carrer Andrade, 176.

La pregunta de l'ANC és la següent:

Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per a impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per a garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?

Per poder exercir el dret a vot en aquesta consulta ho pots fer presencialment, a qualsevol dels llocs de votació. Els pots consultar a aquest enllaç

A Sant Martí ho podràs fer aquest divendres per la tarda a partir de les 18h i fins al final de l'assemblea al carrer Andrade, 176. 

Aquesta vegada també pots votar per correu electrònic. Heu rebut les instruccions al vostre compte de correu electrònic. Podeu trobar la butlleta i obtenir el codi que necessiteu a través de l'enllaç anterior també.

Us esperem aquesta tarda.

FEM FESTA! FEM INDEPENDÈNCIA!!*!!
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.