Valoració dels resultats de les eleccions municipals del 24 de maig

La fita del 24 de maig s’ha assolit amb èxit, amb uns resultats esperançadors per continuar treballant per a guanyar les eleccions del 27 de setembre. El mandat per la independència s’ha iniciat el 24M i culminarà el 27S.


Les candidatures independentistes han incrementat i millorat els resultats dels comicis del 2011; mentre que els vots a candidatures contràries al procés han disminuït. No hi ha una majoria alternativa a l’independentisme a Catalunya. Els resultats són bons, però no ens hem de conformar: podem i hem de sumar més gent.


Malgrat el discurs de la por amb el que han intentat atacar el procés, els resultats del 24M demostren que Catalunya no té cap por al canvi. I no hi ha canvi més profund, ni camí més fàcil per fer-lo possible, que la independència.
El resultat del 24M no suposa, ni molt menys, el sostre de l’independentisme. La història electoral d’aquest país confirma que les eleccions al Parlament és quan les forces sobiranistes obtenen millors resultats, superiors als de les municipals.


La fita del 27 de setembre és massa important com perquè ens distraguem en debats que ja estan tancats. Ara ens toca treballar com mai, no podem donar un dia de descans per sumar gent al procés cap a un estat independent.


Hem d’arribar a tothom, per explicar que el de la independència no és un debat esotèric o essencialista, sinó que és la nostra oportunitat de solucionar problemes reals. Parlar d’independència vol dir parlar d’infraestructures, vol dir disposar de més recursos per poder invertir més en polítiques educatives, vol dir combatre la pobresa energètica, vol dir deixar clar que el problema de la sanitat a Catalunya no és de model, sinó d’infrafinançament.


Hem de mobilitzar i mobilitzar-nos més que mai per explicar que el futur del país passa per la independència.


Ens espera un estiu carregat d’actes i campanyes, agafem força, amb il·lusió perquè ho tenim més a prop que mai!
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.