Una nova cruïlla en el camí. Digues la teva

Benvolguts,

Tots sabem que el camí cap a la independència és costerut i difícil. Tots sabem que al llarg del recorregut calia i caldrà prendre decisions cap al camí correcte que ens durà a la victòria. En aquest context em dirigeixo a vosaltres per obrir un debat entre tots els que formem l'AT Sant Martí.

Arran del canvi de guió que es va plantejar ahir, ens trobem en la disjuntiva de prendre una decisió sobre el paper que ha de tenir l'ANC.

El nostre full de ruta planteja:

Escenari 1: Consulta 9N.
Escenari 2: En el cas que no es pugui celebrar, Declaració d'independència, ja sigui amb eleccions o no. I en cas d'eleccions, promoció d'una llista unitària independentista.

L'escenari presentat pel President Mas segueix apostant per una consulta el 9N, si bé amb un perfil més baix al plantejat inicialment (i amb la col·laboració de voluntaris), i celebració d'unes eleccions plebiscitaries en una segona fase.

El Secretariat Nacional es reunirà aquest dissabte i ens demana el parer de les AT sobre el posicionament que ha de prendre l'ANC. Amb les opinions recollides prendrà una decisió que es formularà en públic en l'Acte de diumenge 19 a la Plaça de Catalunya.

Haguéssim volgut reunir-nos en assemblea per debatre-ho però materialment ho hem vist complicat.  És per això que obrim aquest article del blog perquè tots us pugueu expressar i hi deixeu els vostres comentaris. Amb tot el que es reculli en farem un extracte que farem arribar al Secretariat Nacional.

Des del Secretariat Territorial us transmetem la necessitat d'estar mobitlizats, actius i amatents. La propera mostra d'això serà manifestar la nostra ferma decisió de no cedir davant de ningú a l'Acte d'aquest diumenge a la Plaça de Catalunya. L'hem d'omplir a vessar.

Moltes gràcies per la vostra empenta.

Ara és l'hora

Sant Martí per la Independència. 

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.