El 19O omplim la Plaça de Catalunya. Sí o Sí!

Benvolguts i benvolgudes,

Entrem en una fase determinant en la campanya de la consulta del 9N. I una jornada cabdal serà l’acte central de campanya que durem a terme el proper diumenge 19 d’octubre a la Plaça de Catalunya, a Barcelona, a les 12:30hores. És imprescindible que aquest acte sigui un clam massiu per la unitat i per deixar clar que no farem ni un pas enrere fins a assolir la independència.

Per això et demano que la teva assemblea territorial s’impliqui al màxim en l’acte, fent-ne difusió i organitzant autocars per fer que el proper 19 d’octubre es torni a sentir la nostra veu. No cal que reenviïs aquest correu a tots els membres de la teva territorial. En breu n’enviarem un altre a tots els socis i simpatitzants de l’ANC. Però abans volíem destacar-vos als membres del secretariat territorial la importància d’aquest acte, perquè comptem amb vosaltres per convertir-lo en una passa clau en l’actual procés. Sabem que esteu treballant molt, i molt bé; i que us estem demanant molts esforços, però us demanem que no defalliu ara que estem a la recta final, en unes setmanes transcendentals.

Som conscients que ens trobarem amb noves dificultats; i també sabem que, com fins ara, les superarem i en sortirem reforçats. El proper 19 d’octubre, fem que la Plaça de Catalunya aculli un acte de campanya multitudinari.

El 19O omplim la Plaça de Catalunya. Sí o Sí!

Moltes gràcies,

Carme Forcadell 

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.