Ajornem el Cicle Àgora a després del 9N

Després de 3 setmanes del cicle ÀGORA - DIàLEGS SOBRE EL PAíS QUE VOLEM, amb interessants propostes sobre Política, Benestar i Biosfera, considerem que la disponibilitat i qualitat dels ponents, les intervencions dels participants, la recollida i publicació de propostes per part de relators i la implicació d'algunes entitats ens han confirmat la importància d'aquest cicle.

D'altra banca, el poc temps per elaborar entre diverses entitats el programa no ha permès difondre'l amb prou antelació; i, no cal dir que l'actualitat, molt vinculada al 9N, no ha facilitat que els mitjans de comunicació es fessin ressò de l'Àgora com havíem esperat. El resultat és que l'assistència ha estat menor de la que esperàvem.

Tot plegat ens ha portat a aturar l'Àgora el proper diumenge 19 d'octubre i ajornar les sessions pendents per a després del 9N, en el marc d'un rellançament de "El País Que Volem" com a projecte de país en el nou context polític.

Podeu trobar els programes i els videos de les sessions realitzades a

www.elpaisquevolem.cat/agora

En qualsevol cas, sabeu que el projecte continua i que sempre podeu consultar, comentar, adoptar o publicar propostes a www.elpaisquevolem.cat

page1image6576

El País que volem

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.