“EL PAÍS QUE VOLEM” impulsa un cicle de debats diaris fins al 9N

L’acte de presentació tindrà lloc el dilluns 29 de setembre a les 18h a la carpa ‘ÀGORA’ instal·lada al Parc de la Ciutadella que acollirà 40 dies de diàlegs i debats

Des d’”EL PAÍS QUE VOLEM” continuem ara amb més força amb l’objectiu de fer d’altaveu de les inquietuds ciutadanes i el dilluns, 29 de setembre a les 18h, celebrarem l’acte inaugural d’un cicle de “diàlegs” diaris anomenat ÀGORA. El cicle tindrà lloc del 29 de setembre fins el 9 de Novembre en una carpa fixe instal·lada al Parc de la Ciutadella de Barcelona, a tocar del Passeig Lluís Companys.

L’acte inaugural comptarà amb la presència d’Itziar González(Parlament Ciutadà), Isona Passola (productora i directora de cine) iAntoni Codina (Taula del Tercer Sector), que explicaran les propostes de país dels seus àmbits. Serà moderat pel periodista Jordi Daroca.

Durant l’acte presentarem la nova web www.elpaisquevolem.cat, millorada i renovada per tal que els ciutadans hi continueu abocant idees i propostes sobre el futur del país.  La web serà l’espai que reculli les propostes generades durant els 40 dies del cicle.

L’ÀGORA vol ser un espai transversal de diàleg social, organitzat en 6 àmbits temàtics setmanals, per abordar les qüestions que més preocupen a la ciutadania en un moment  de transformació social com l’actual.

Els diàlegs i debats se celebraran de dilluns a divendres de les 19h a les 21h, amb la participació de les entitats, persones i agents socials de més relleu de cada àmbit temàtic. Dissabte serà el torn dels debats amb els partits polítics, on es plantejaran les propostes recollides durant la setmana i el diumenge matí, tindran lloc activitats lúdiques de cultura popular. Comptem amb la col·laboració de més d’una quarantena d’entitats, algunes ja adherides al projecte, i de bona part del centenar de personalitats que han donat suport a “EL PAÍS QUE VOLEM”.

A partir de la setmana vinent podreu consultar la programació a www.elpaisquevolem.cat.

L’objectiu és construir un espai de trobada i diàleg per donar sortida a la multitud d’iniciatives i propostes ciutadanes destinades a construir un nou país i convidar-vos també, a ser protagonistes d’aquest ampli “diàleg”.  

Podreu seguir les ponències a la carpa ÀGORA, o bé:

-
Via twitter @elpaisquevolem
-
Hashtag genèric #dialegsagora
-
www.elpaisquevolem.cat, on els assistents i ponents hi abocaran les propostes i continguts generats als actes
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.