Neix Sant Martí pel Dret a Decidir

Al districte de Sant Martí de Barcelona ha nascut la Plataforma Sant Martí pel Dret a Decidir (www.dretadecidirsantmarti.cat) impulsada en estreta col·laboració per Sant Martí per la Independència (ANC), Òmnium Cultural, Súmate i Procés Constituent per tal d'aplegar totes les entitats del districte que entenguin i defensin que la societat catalana, i per tant el poble de Catalunya, té el dret de decidir el seu futur.

Aquesta plataforma segueix l’esperit del Pacte Nacional pel dret a decidir amb els vots majoritaris del Parlament de Catalunya i recolzat de forma majoritària per la societat civil catalana. Al igual que moltes altres ciutats i barris, la Plataforma Sant Martí pel Dret a Decidir ha aprovat el seu propi Manifest, i ha iniciat la campanya d’adhesió d’entitats a la mateixa, on moltes d'elles ja s'hi han començat a adherir.

La plataforma estarà representada a nivell públic per Araceli Aiguaviva, jutgessa signant del manifest pel dret a decidir.

La presentació als mitjans de comunicació serà el proper 15 de Juliol a les 19:30 al districte de Sant Martí.

Els impulsors de la plataforma pensen que a Sant Martí és molt important encetar amb empenta aquesta iniciativa per tractar-se d'un districte de 235.000 persones, que arribat el moment han d'estar informades de la millor forma possible.

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.