Comunicat ANC: voluntaris referèndum 9N2014

Sobre els voluntaris referèndum 9N2014

Companys/es,

Com ja coneixeu, segurament perquè també deuen haver contactat amb alguns de vosaltres, s’ha engegat una campanya anomenada VOLUNTARIS REFERÈNDUM 9N2014. En aquest sentit, volem comunicar-vos que aquesta campanya és una iniciativa externa que no té res a veure amb l’Assemblea.

Ben aviat, d’aquí màxim 10 dies, es presentarà oficialment la campanya unitària de la societat civil, encapçalada per l’ANC i Òmnium, destinada a votar i guanyar la consulta del proper 9 de novembre.

Un dels punts importants d’aquesta campanya serà poder estructurar i organitzar milers de voluntaris, des d’ara mateix fins al 9 de novembre. Així els ho vam expressar a alguns dels organitzadors de VOLUNTARIS REFERÈNDUM 9N2014 en una reunió que vam tenir-hi fa uns dies.

No cal dir que, amb matisos importants, existeixen força coincidències entre ambdues campanyes. Us demanem, però, que els associats, simpatitzants i col•laboradors de l’ANC S’ESPEREU A L’INICI OFICIAL DE LA CAMPANYA CONJUNTA ANC-ÒMNIUM PER APUNTAR-VOS COM A VOLUNTARIS.

Evidentment,i pel bé general del país i del procés, farem tot el que estigui al nostre abast per encaixar aquesta iniciativa externa dina de la nostra pròpia campanya unitària.

Us volem recordar, també, que cada vegada és més imprescindible que els actes que organitzem des de les AT, AS i AE, estiguin destinats exclusivament a votar i guanyar la consulta del 9N. Actes que estiguin inclosos dins dels nostres projectes i de la campanya unitària de la societat civil. 

Ara és l'hora!

Comitè Permanent de l'ANC

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Iniciativa externa? No ho entenc... sou o no sou vosaltres qui impulseu aquesta iniciativa?

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.