THE WORLD MEETS CATALONIA


Les assemblees de les comarques de Girona i Osona de l’ANC han posat en marxa el projecte *THE WORLD MEETS CATALONIA.* Es tracta d’un projecte ambiciós que vol internacionalitzar encara més el procés d’independència que estem vivint al nostre país.

The world meets Catalonia consisteix en acollir convidats de fora de Catalunya, i que estiguin interessats en el procés català, a cases de les comarques de Girona i Osona els dies *11, 12 i 13 de juliol*.

La gent de casa nostra ha respost magníficament a la crida del projecte i en aquests moments podem dir que encara tenim més de *250 places disponibles* per ocupar.

Necessitem cobrir-les totes. És una gran oportunitat que persones de fora puguin conèixer de primera mà tot el que estem vivint en aquest país i, alhora, podran ser uns magnífics altaveus del procés en els seus llocs d’origen.

Us demanem que feu extensiu aquest projecte a tots els vostres contactes. Si coneixeu gent de fora de Catalunya perquè sàpiguen que hi poden participar i cobrir una de les places que tenim disponibles.
A la gent d’aquí perquè facin també d’altaveus de difusió del projecte als seus propis contactes.

Podeu visitar el web www.worldmeetscatalonia.cat on trobareu tota la informació que necessiteu i també els formularis que cal emplenar per participar-hi, ja sigui com a casa collidora o com a convidat.

Si teniu algun dubte o necessiteu algun aclariment podeu escriure a info@worldmeetscatalonia.cat

Gràcies per la vostra col·laboració!
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.