IMMIGRACIÓ I INDEPENDÈNCIA. REPTES PER A UN NOU ESTAT PLURAL I INCLUSIU


La Sectorial d'Immigració de l'Assemblea Nacional Catalana organitza el proper dissabte 28 de juny la jornada IMMIGRACIÓ I INDEPENDÈNCIA. REPTES PER A UN NOU ESTAT PLURAL I INCLUSIU perquè les persones immigrades expressin les seves inquietuds i visió sobre el procés sobiranista i poder aprofundir entre tots els participants en un debat sobre el futur de Catalunya amb tots els elements damunt la taula.

És evident que el debat sobre el futur de Catalunya ja ha arribat a totes les esferes de la societat i no en deixa al marge ni indiferent cap membre. Si tenim en compte el percentatge que representa la immigració al nostre país, al voltant del 15%, no ens podem imaginar que un de cada 6 ciutadans no sigui considerat a l'hora de copsar aquesta opinió sobre una qüestió tan vital. Amb aquesta jornada es marcaran les bases d'una futura Catalunya plural i inclusiva construïda entre tots els seus ciutadans independentment dels seus orígens.

Us convidem a tots a assistir a la jornada, que es durà a terme el proper DISSABTE 28 DE JUNY a partir de les 10:00 HORES a l'ATENEU BARCELONèS (C. Canuda, 6 - Barcelona). L'entrada és totalment lliure, us hi esperem!

PROGRAMA

10.00 Arribada i benvinguda als participants
10.15 Obertura pel coordinador de la Sectorial d'Immigració de l'ANC
10.25 Conferència inaugural, a càrrec de Patrícia Gabancho
11.00 Intervencions dels representants dels partits polítics
11.45 Pausa
12.00 Taula rodona amb representants de les comunitats de persones immigrades
13.30 Cloenda a càrrec de Carme Forcadell, presidenta de l'ANC

_SECTORIAL D'IMMIGRACIó DE L'ANC_


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.