Comunicat Sectorial de Docents


La     Sectorial   de     Docents   donem   suport   a     la     Crida        feta,     des   del   País   Valencià,   per   la   Plataforma        PROU      i      que      compta      tam      amb      el      suport      d'Enllaçats      per      la  llengua,    dEnllaçats    No    Acatem,    de    l'Assemblea    Groga    del    Principat    i    de    la    Marea    Verda    de    les    Balears.    

    
Fa méde quatre  setmanes  que el CEICiutat  de Cremona  dAlaquàs  manté  un tancament indefinit en defensa del manteniment de la única unitat d’infantil que la Conselleria d’Educació de la Generaitat valenciana pretén suprimir el curs que ve i que obligarà, en un futur, al tancament. La lluita del Cremona sha convertit, al País Valencià, en un exemple i símbol de la lluita per l’escola pública.

És en el marc de l’assemblea del Cremona on sha acordat convocar una nova manifestació a València el pròxim dissabte 29 de març, a les 11h. La manifestació consistirà  en quatre  columnes  que  sortiran  dede diferents  punts  de la ciutat  i confluiran en la pla Manises.

LPlataforma  PROU,  del  País  Valencià,  anuncia  una  sèrie  dtancaments  en cadena  i d'actes  que es duran a terme properament  en defensa  de l'educació pública i contra el tancament  de nies educatives  en valenciàla LOMQE i les retallades.

En aquests enllaços hi trobareu més informació:





La LOMQE afectarà de la mateixa manera tots els Països Catalans. Les Illes i el País Valencià ja l’estan patint de manera molt dura fins i tot abans de la seva aplicac. APrincipat  l’haurem  dafrontar  irremeiablement  eproper  mes  de  setembre.  De moment us proposem que, com a mínim:

    Feu difusió entre la vostra comunitat educativa de la mobilització que s’ha inicat al País Valencià.
    El  dia  28,  29,  30  i  31  pengeu  a  la  façana  del  vostre  centre  el  llaç d’enllaçats i pancartes de suport als companys del País Valencià.

Agraïm la difusió d'aquestes informacions.
Sectorial de Docents de lANC
26 de març de 2014
    
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.