Primera convocatòria de la II Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Benvolguts/des,

Ens plau fer-vos arribar la primera convocatòria a la II Assemblea General Ordinària de l’ANC que es celebrarà al Tarraco Arena Plaça (c/ Mallorca, 18, Tarragona) el proper 5 d’abril de 2014.

Aquesta primera convocatòria només té l’objectiu d’informar-vos del dia i municipi on es celebrarà l’Assemblea General Ordinària d’enguany. El proper 21 de març rebreu una segona convocatòria indicant l’ordre del dia, els horaris on es celebrarà i també tota la documentació que es tractarà al llarg de la sessió.

A l’Assemblea General del 5 d’abril hi podran participar totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 1 d’abril de 2014 i que estiguin a corrent de pagament de la quota corresponent.

Des del 7 de febrer fins el 10 de març teniu temps per fer la preinscripció a l’Assemblea General a través del formulari que trobareu a la web de l’ANC (www.assemblea.cat). La preinscripció és molt important ja que ens permetrà tenir una bona previsió del nombre de membres de ple dret que hi participaran i, per tant, podrem optimitzar al màxim la logística de l’Assemblea General. Per qualsevol incidència amb la preinscripció podeu resoldre’l a través del correu cens@assemblea.cat.

Per altre banda us comuniquem que el Secretariat Nacional ha aprovat l’inici del procés d’actualització del Full de Ruta que durà a terme una comissió redactora. L’actualització del Full de Ruta es penjarà al web de l’ANC el proper 28 de febrer de 2014. En els pròxims dies us detallarem qui, com i quan es podran presentar les esmenes a la ponència d’actualització del Full de Ruta.

Finalment, us informem que a la web de l’ANC també hi trobareu penjat el Reglament de l’Assemblea General aprovat pel Secretariat Nacional el passat 18 de gener de 2014 i ampliat el dia 15 de febrer de 2014.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.cat

Atentament,
Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG)
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.