Primera convocatòria de la II Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Benvolguts/des,Ens plau fer-vos arribar la primera convocatòria a la II Assemblea General Ordinària de l’ANC a Tarragona el proper 5 d’abril de 2014.


Aquesta primera convocatòria només té l’objectiu d’informar-vos del dia i municipi on es celebrarà l’Assemblea General Ordinària d’enguany. El proper 21 de març rebreu una segona convocatòria indicant l’ordre del dia, els horaris, el lloc exacte on es celebrarà i també tota la documentació que es tractarà al llarg de la sessió.


A l’Assemblea General del 5 d’abril hi podran participar totes aquelles persones inscrites com a membres de ple dret abans del 31 de març de 2014 i que estiguin a corrent de pagament de la quota corresponent.


Des d’avui fins el 10 de març teniu temps per fer la preinscripció a l’Assemblea General a través del formulari que trobareu a la web de l’ANC (www.assemblea.cat). La preinscripció és molt important ja que ens permetrà tenir una bona previsió del nombre de membres de ple dret que hi participaran i, per tant, podrem optimitzar al màxim la logística de l’Assemblea General. Per qualsevol incidència amb la preinscripció podeu resoldre’l a través del correu cens@assemblea.cat.


Finalment, us informem que a la web de l’ANC també hi trobareu penjat el Reglament de l’Assemblea General aprovat pel Secretariat Nacional el passat 18 de gener de 2014.


Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.catAtentament,

Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG)

08 de febrer de 2014
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.