Festa per la Consulta - Cornellà Llobregat - dss 26/10 11 a 14h


 

El dia 22 d’octubre de 2013 9.01, comunicaciointerna <comunicaciointerna@assemblea.cat> ha escrit:
COMUNICAT ENVIAT A LES AT DEL BARCLONÈS I BAIX LLOBREGAT, AMB CÒPIA AL SECRETARIAT NACIONAL
Companys/es,
Us adjunto informació de la Festa per la Consulta del proper dissabte 26 d'octubre a Cornellà de Llobregat.

Comunicació Interna
Assemblea Nacional Catalana

 

FESTA PER LA CONSULTA A CORNELLÀ

Adjuntem PDF amb la convocatòria de premsa de la FESTA PER LA CONSULTA DEL PROPER 26 D'OCTUBRE, acte multitudinari a Cornellà amb presència de Carme Forcadell i Jaume Marfany, organitzat per l'Assemblea Territorial de Cornellà, de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC).

QUè? Festa per la Consulta
QUAN? Dissabte 26 d'octubre d'11h a 14h
ON? Plaça Catalunya de Cornellà de Llobregat
AMB: concert Rumb al Bar, parlament Carme Forcadell (12:30h), campanya 'Signa un vot per la independència', mostra d'entitats, tallers infantils, inflables, rocòdrom, barra de bar, paradetes i exposició de l'Assemblea Nacional de Cornellà.

Adjuntem també cartell en PDF i JPEG perquè ens en pugueu fer la MàXIMA DIFUSIó POSSIBLE tant a la web de l'Assemblea, com a través de les xarxes socials, i tant de nacional com del Baix Llobregat.

Es preveu un acte important, multitudinari i amb elements potents com la Carme Forcadell i en Jaume Marfany, la campanya 'Signa un vot' i diferents actes com el concert dels Rumb al Bar, inflables i tallers, a més d'una mostra d'entitats.

A la Marxa de Torxes del dia 10 de Setembre vam ser 800, i a la Via Catalana hi vam assistir més de 1.000 cornellanencs/ques entre els trams de Sant Feliu i les Terres de l'Ebre. Així, la previsió és d'omplir Plaça Catalunya, però necessitem tot el suport possible per a fer-ne difusió.

TENIM LA CONFIRMACIó JA DE DIFERENTS MITJANS DE COMUNICACIó, PERò CREIEM QUE LA DIFUSIó QUE POT FER L'ANC (TANT A NIVELL NACIONAL COM COMARCAL) éS CLAU I NECESSàRIA.

Gràcies per tot!!

COMUNICACIó ANC-CORNELLà
http://www.anccornella.cat/
https://www.facebook.com/pages/ANC-Cornell%C3%A0/136819829767426
https://twitter.com/ANCCornella
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.