Debat polític - Sant Feliu de Llobregat - Dijous 24 octubre 19:30hDEBAT POLÍTIC: L'ATZUCAC DE CATALUNYA: VISIONS I SOLUCIONS

Ens plau comunicar-vos que un acte que hem estat pensant i preparant llargament (gairebé des de la data de constitució de la assemblea local de la nostra Vila) tindrà finalment lloc el proper 24 d'Octubre a les 19:30 hores al Casino Santfeliuenc.

Es tracta d'un debat amb diputats del Parlament de Catalunya (d'aquesta i l'anterior legislatura). Hem aconseguit que hi hagi la presència de tots els partits així que esperem que serà un debat ven viu i interessant.

TÍTOL: L'atzucac de Catalunya: visions i solucions.

L'acte es divideix en dues parts, una primera on cada ponent ens explicarà la seva visió d'on es troba a data d'avui Catalunya, i una segona part on proposaran la seva proposta de solució. Finalment, i si dóna temps, hi haurà temps per fer-los preguntes.

L'acte el moderarà el periodista Sergi Picazo, col·laborador del Fet a Sant Feliu. http://www.fetasantfeliu.cat/ Pel que fa a la sonorització de l'acte hem comptat amb l'ajut desinteressat dels companys de "Voluntaris de Sant Feliu".

Us adjuntem cartell de l'acte amb els convidats...
Us hi esperem a tots!
ANC Sant Feliu de Llobregat

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.