Assaig Via Catalana a Rubí - 8 setembre 17:14h

Bona tarda,

Des de Rubí per la Independència us volem convidar a l'Assaig de la Via Catalana que realitzarem a la ciutat de Rubí el diumenge 8 de setembre a les 17:14 de la tarda.

Aquesta és una data especial per la nostra ciutat, ja que és la Festa Major de Sant Roc, considerada com la segona festa major de Rubí. Volíem aprofitar l'avinentesa per fer una cadena humana que uneixi dos punts emblemàtics de la ciutat: la Plaça Catalunya i l'Estació; simbolitzant d'aquesta manera que els catalans marxem cap a la llibertat del nostre país.

Seria molt important per a una ciutat de l'Àrea Metroplitana de Barcelona com Rubí, considerada de les més "difícils" per l'independentisme, que aquesta Cadena sigui un èxit. Per a assolir aquesta fita, necessitem aproximadament unes 750 persones i ens seria de gran ajuda tota persona que vulgui desplaçar-se a la nostra ciutat per formar part d'un acte, que pot representar un punt d'inflexió important per a l'independentisme rubinenc.

Per això agrairem enormement l'assistència de persones vingudes d'arreu de Catalunya, especialment de les AT més properes. Els rubinencs sempre que ens ha estat possible, hem assistit a varies de les cadenes que s'han organitzat arreu del territori, com per exemple la de Sant Cugat, la de Vic – Folgueroles o la de Cerdanyola - Ripollet i aquest cop estaríem molt agraïts de rebre a gent d'altres AT.

Adjuntem un mapa per facilitar-vos el fet de trobar aparcament o d'arribar en tren al lloc on es realitza l'assaig.
Agraïm enormement la vostra col·laboració.
Una salutació cordial,
Rubí per la Independència



Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.