L’ANC explica els beneficis de la independència a Nou Barris

Més de 20 parades explicant el projecte sobre la independència en català i castellà, debatent amb els veïns sobre la futura Catalunya independent i esvaïnt dubtes i pors



Un centenar de voluntaris de l’ANC han omplert aquest dissabte al matí els carrers del Districte barceloní de Nou Barris amb parades informatives per explicar el projecte de l’Estat propi. En l’acció conjunta entre l’ANC de Nou Barris i altres territorials de l’ANC del Barcelonès i del Baix Llobregat, s’han repartit més 12.000 fulletons informatius amb els principals beneficis de la independència de Catalunya i s’ha dialogat i debatut amb centenars de veïns del Districte.

Durant tot el matí, l’ANC ha repartit material, en català i en castellà, explicant als ciutadans els avantatges econòmics, socials i democràtics d’una Catalunya independent. Tal i com ha explicat Maria Boada, coordinadora de l’ANC de Nou Barris, “parlem amb els veïns d’allò que els preocupa: l’atur, les retallades, la corrupció, les pensions; i com la consecució de l’Estat propi aporta eines per resoldre aquestes qüestions i per millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya”.

“Cal treballar intensament per explicar el nostre projecte a Nou Barris i altres zones de l’Àrea Metropolitana perquè és on encara hi ha moltes persones que tenen dubtes i pors respecte la independència”, ha reblat Boada. Cal tenir en compte que Nou Barris és el Districte de Barcelona amb menys partidaris de la independència i amb un índex de dubtosos més alt sobre aquesta qüestió que en altres zones del país.

Com ha explicat Àlex Miquel, responsable de comunicació de l’ANC de Nou Barris, “bona part dels ciutadans del Districte s’informen exclusivament per mitjans d’àmbit estatal, i per tant, sovint no coneixen moltes de les raons positives per apostar per la independència”. Per aquest motiu, “avui estem aportant dades per contrarrestar les pors generades per alguns mitjans de comunicació”.

L’ANC considera com a molt positiva aquesta experiència que ha transcorregut de forma festiva i sense cap tipus d’incident. Durant els pròxims mesos, l’ANC seguirà fent jornades com les d’avui per fer arribar els avantatges de l’Estat propi a tots els ciutadans de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.       
Més Fotos: Facebook Nou Barris
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.