Concert per la Llibertat, Camp Nou 29 juny 2013



Benvolguts companys de Sant Martí,

Entre ahir i avui ens han passar des del secretariat les primeres informacions concretes del Concert de la Llibertat que es farà el dia 29 de juny al Camp Nou a Barcelona.

Us reproduïm informació rebuda de la Comissió de Comunicacions del secretariat de l'ANC i a continuació us exposarem la informació pràctica que tenim en aquest moment sobre el concert i la compra d'entrades.

"Aprofitem per informar-vos que, aquesta setmana, per tal d'afrontar amb el màxim d'eficiència l'organització de dos dels actes que tenim previstos d'ara fins a l'11 de setembre, i tenint en compte les potencialitats de cadascú, Òmnium i ANC hem decidit que cada entitat  assumirà l'organització i direcció d'un dels dos actes i l'altra col·laborarà al cent per cent en tot el que faci falta. Òmnium es centrarà en l'organització del Concert per la Llibertat, mentre que nosaltres ens centrem en la Cadena per la independència del proper 11 de setembre i per la qual comptarem també amb el suport total d'Òmnium Cultural i de totes les entitats que hi vulguin col·laborar. De moment, a aquest esforç conjunt ja s'hi han sumat les 14 entitats que generosament van unir esforços per a fer possible la creació del portal El Clauer.

Pel que fa al concert del proper 29 de juny, cal que entre tots ens responsabilitzem d'ajudar a omplir el camp del Barça i a garantir que el concert sigui un èxit.

Continuem també treballant amb força per fer que aquest 11 de setembre torni a ser un dia històric i definitiu."

Dades concert:

Dia: Dissabte 29 de juny. 
Lloc: Camp Nou. Barcelona
Horaris: Obertura Camp Nou a les 16 / 17 h. El concert s’acaba a les 00.00 h.

Compra d'Entrades:

En principi se'ns ha informat que hi haurà 6 preus diferents d'entrades disponibles; no se'ns ha informat d'aquests sis preus, però és possible que les més barates costin uns 12/15€.
En aquest moment, però, i fins que es posin a la venda al públic, ens han ofert a les Assemblees Territorials la possibilitat de reservar paquets d'entrades de tres preus: 19 € (Gol), 23 € (3a Graderia) o 28 € (1a i 2a Graderia). 

A Sant Martí, per tant, posem a la vostra disposició la possibilitat de reservar entrades a través de la territorial, amb la finalitat de poder anar plegats, perquè un cop s'obri la venda costarà molt aconseguir un grup d'entrades consecutives, o aconseguir grups d'entrades properes a un altra grup amb qui vulguem compartir aquest dia de festa grossa. Com la reserva d'entrades que se'ns ofereix a les territorials des del secretariat/Omnium només permet reservar un únic tipus d'entrada, hem decidit fer la reserva d'entrades de 23€ (3ra graderia) que hem pensat que donada la ubicació seran les que tindran la millor relació qualitat/preu. 

Com hem de fer una estimació de les entrades que hem de sol·licitar des de Sant Martí, obrim un doodle perquè tots els qui hi estigueu interessats indiqueu URGENTMENT el nombre aproximat d’entrades que podeu necessitar. Amb aquesta estimació farem la petició de reserva de les entrades el dia 1/6 a la tarda (per tant només teniu fins demà al migdia per apuntar-vos al doodle).

Tot i així, ens han advertit des del secretariat que no podrem garantir les entrades fins que ens confirmin la reserva del paquet d’entrades des del propi secretariat; la confirmació es preveu el dia 3/6. En quan tinguem aquesta reserva confirmada enviarem un altre correu amb indicacions concretes de quantes entrades tenim disponibles i de la forma de pagament, que es previsiblement entre el 4 i el 7 de juny. Les entrades seran assignades aleshores i per estricte ordre de pagament en el seu moment; les dades del doodle no es tindran en compte perquè només han de servir per fer una estimació de les entrades necessàries, però tingueu en compte que si els interessats no us apunteu al doodle provocarà que fem una previsió a la baixa i després no podrem atendre totes les peticions. A partir del dia 10 el secretariat donarà per tancada la venda d’entrades a través de les territorials i ens farà arribar les entrades, que us seran entregades per Sant Martí així que les tinguem i pel procediment que s’indicarà en el seu moment.

Si teniu cap dubte podeu escriure a info@smperlaindependencia.cat
Toni Pardina
Sant Martí per la Independència
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.