Caminem cap a la Independència! Camina amb nosaltres aquest diumenge 26 de Maig de 2013

Com veieu aquest cap de setmana el tenim ben ocupat treballant per la Independència. Si el dissabte tenim parada informativa a Nou Barris, en aquest cas el diumenge 26 de maig de 2013, Sants-Montjuïc per la Independència ens convida a participar en la caminada independentista i festiva que es farà de la plaça Espanya fins als Jardins de Can Ferrero, al cor de la Marina de Sants.L’acte està obert a tothom: veniu amb la família i els amics i porteu la vostra estelada! Gaudirem d’un matí festiu en germanor, companyia i esperit solidari. Omplirem la plaça Cerdà d’estelades i participarem en una foto històrica!Trobada: a partir de les 10h a la pl. d’Espanya – torres venecianes costat Llobregat.
Sortida: 11 h. / Arribada: 12 h.
Final de festa als Jardins de Can Ferrero: de 12 a 14 h.


Parlaments de:
Pere Baltà (Fundació Paco Candel)
Lluís Cabrera (Els Altres Andalusos)
Carme Forcadell (Assemblea Nacional Catalana)Amb la col·laboració i actuació de:
Bastoners de Sants, Bastoners de la Marina, Tabalers de la Bordeta, Tabalers de Sants, Músics de Troballa, Grup Folk Montjuïc, Societat Coral la Joia de Montjuïc, Catalunya Sardanista, Bollywod Varali.A més a més PARTICIPA EN LA PANCARTA-MOSAIC: 
Recull la teva peça del mosaic a la sortida, personalitza-la amb el teu nom i porta-la fins a l’arribada on confeccionarem el mosaic “INDEPENDÈNCIA”. Reserva la teva peça a les nostres parades informatives o fent servir el formulari electrònic que trobaràs a la pàgina del organitzadors. Aportació per peça: 2 €.


ITINERARI

Pl. d’Espanya – Gran Via de les Corts Catalanes – C/ Magòria – Pl. d’Ildefons Cerdà – Pg. de la Zona Franca – Pl. de la Marina de Sants – C/ Mare de Déu de Port – Jardins de Can Ferrero / Centre Cívic Casa del Rellotge.

Es pot seguir l'actualitat de l'esdeveniment amb l'etiqueta de Twitter  
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.