1 de Maig, l’ANC surt al carrer perquè les reivindicacions socials i nacionals són la mateixa lluitaEl pròxim dimecres es farà la manifestació de l’1 de Maig dia de reivindicació dels drets dels treballadores i treballadores de Catalunya i d’arreu del món.
 A Catalunya les reivindicacions socials i nacionals del nostre poble formen part de la mateixa lluita, però el dret a l’autodeterminació i la independència de Catalunya troben entre alguns sectors dels treballadors certes incomprensions degudes en bona part a les idees de l’unionisme federal que encara estan molt arrelades.

 Eel debat polític s’ha d’establir des de la proximitat: som un sol poble i això ha de visualitzar-se dia a dia.
És important que l’independentisme sigui present en les manifestacions de l’1 de Maig.  Per això valorem positivament que la sectorial de treballadors i treballadores per la independència s’hagi implicat en l’organització de la participació de membres de l’ANC. Us adjuntem el document que la Sectorial ha preparat amb tota la informació al respecte, i us encoratgem a omplir d’estelades les manifetsacions que es facin al vostre municipi.
Secretariat Nacional ANC
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.