2013 03 09 Sessió Votacions esmenes als Documents Assemblea Nacional



VOTACIONS ESMENES ALS DOCUMENTS DE L'ASSEMBLEA NACIONAL

Com cada any, estem ara al final d'un procés de rectificació i esmena dels documents de l'Assemblea Nacional: Estatuts, Reglament de Règim Intern, i Full de Ruta.

El proper dissabte 9 de març totes les territorials de Catalunya de l'ANC sotmetran a la votació dels seus membres les esmenes vives que han quedat al final del procés de les darreres setmanes, a fi de seleccionar aquelles esmenes que hauran d'arribar a ser votades durant l'Assemblea General del proper 16 de març a Girona.

A Sant Martí us convoquem el dissabte 9 d'abril a les 10 del matí als Castellers de Barcelona, carrer Bilbao, 212. Al final us adjuntem el plànol d'ubicació pels qui no hagueu vingut mai.

Qui us vulgueu quedar a dinar als Castellers al final de les votacions podeu confirmar al correu voluntaris@smperlaindependencia.cat


Aquest és un procés complicat que ha estat gestionat des del secretariat nacional a través d'un equip format específicament per aquest tema, i tot i l'esforç realitzat, donat el volum immens d'informació a processar -tot i que les votacions son el dissabte-  aquest vespre de dimecres encara no estan publicades les esmenes vives (que es sotmetran a votació) del Reglament de Règim Intern i dels Estatuts. Sí que estan publicades les del Full de Ruta.

Us adrecem a la pàgina de l'assemblea www.assemblea.cat perquè consulteu les esmenes (en qualsevol moment publicaran les que manquen), i perquè us les mireu de cara a poder votar dissabte.
Us aconsellem que si voleu un exemplar imprès el dia de la votació us l'imprimiu vosaltres mateixos, perquè degut al elevat volum d'informació des de Sant Martí no podem assumir la impressió d'exemplars pels assistents de dissabte.

A continuació us presentem (i adjuntem enllaç al document) algunes de les esmenes que s'han presentat des de Sant Martí per la Independència, per tal que les valoreu especialment de cara a les votacions:

esmenes estatuts: M31762, M31764, M31768
esmenes al Règim Intern: M31773, M31777 i M32088
document esmenes SMxI
objectiu d'aquestes esmenes:


  • integrar de forma directa les sectorials en els òrgans de decisió central.
  • reconèixer tant al país valencià com a a les illes la participació al secretariat transitòriament mentre no s'organitzen tal com tenen la possibilitat de fer-ho la gent de la Catalunya Nord i de la Franja (que segurament tindran una evolució diferent de les quatre províncies)
  • i reformular la representació territorial de manera que totes les comarques i districtes Barcelona tinguin representació,  les ciutats grans i les AATT amb més inscrits.




 Ubicació dels Castellers de Barcelona:


Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.