2013 02 13 Presentació Sectorial Economistes



Es presenta la sectorial 
Economistes per la Independència

Durant lacte, es donarà a conèixer un estudi que demostra la viabilitat, la necessitat i el potencial mundial de Catalunya com a Estat propi

Ens plau anunciar, per mit daquesta nota, que el proper dimecres 13 de febrer, a les 12 hores, es presentarà a la sala de Graus de la Facultat dEconomia i Empresa de la Universitat de Barcelona, la Sectorial d’Economia de lAssemblea Nacional Catalana, Economistes per la Independència.

L’acte inclourà una xerrada-resum de lestudi Hisenda i Pressupostos del Nou Estat en el que s’exposa el paper rellevant que ocuparia una Catalunya lliure dins del panorama econòmic mundial. Així mateix, el treball demostra que la capacitat dautofinançament estaria garantida i que es gaudiria dels recursos necessaris per mantenir uns serveis, unes infraestructures i un sistema de pensions de qualitat. L’economia sen veuria plenament beneficiada i es reduiria el nombre daturats.

L’acte estarà assistit per:

Elisenda Paluzie. Degana de la Facultat dEconomia i Empresa.

Òscar Mascarilla. CoordinadodEconomistes pela Independència. ANC. Presentarà la Sectorial dEconomia.

David Ros Serra. Membre dEconomistes per la Independència. ANC. Farà el resum del treball de la sectorial amb el nom de Catalunya i la necessitat del Nou Estat”.

El    material    de    la    presentació    es    podrà    baixar    el    mateix    dia    des    de:

Quan:           Dimecres 13 de febrer a les 12 hores.

On:        Sala de Graus de la Facultat dEconomia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Av. Diagonal, 690-696. 08034. Barcelona

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.