Recollida signatures per suport referèndum a Europa


Hola a tothom,

Hi ha iniciada aquesta campanya de recollida de signatures en previsió de l'oposició del "Reino de España" a fer la consulta a Catalunya.

O ara o mai .... Passeu-ho a tanta gent com pugueu!!!...hem d'anar molt més enllà de les 80.000 signatures que calen.

Campanya de pressió a les institucions europees per donar suport a un
referèndum d'autodeterminació a Catalunya

VOTA I passa-ho !!!  Ja hi ha una recollida de firmes creada!
"Benvolgut Sr Shultz,
Em dirigeixo a vostè per informar-li que he creat una campanya a la plataforma change.org que implica el Parlament Europeu. S'ha rebut suport des de tot el món, fins avui més de 66.000 persones l’han signada. Però, de què es tracta aquesta petició? Com vostè sap, Catalunya, que avui dia és una nació dins d'Espanya, ha expressat la seva intenció de ser consultada en un referèndum d’independència.
En primer lloc, l’onze de setembre, amb una gran marxa sobre Barcelona on van participar 1,5 milions de persones reclamant la independència de la nostra nació. Aquesta manifestació va ser molt clara en el seu lema "Catalunya, nou estat d’Europa". Va representar el 20% de la població total de Catalunya, s’imagina que a Berlín hagués una manifestació amb 16,5 milions de persones en contra de l'energia nuclear? El Parlament Europeu o el Govern Federal d’Alemanya farien els ulls grossos?
Una altra victòria del secessionisme s'ha produït en les últimes eleccions al Parlament Autonòmic, que representa la voluntat dels catalans. El resultat ha estat clar, tot i la intenció dels mitjans de comunicació espanyols d’embrutar la campanya amb acusacions falses: els partits polítics que van acordar organitzar un referèndum representen gairebé les dues terceres parts del Parlament. En aquest punt m'agradaria insistir que el que representa un país és el seu Parlament, no només el partit polític que guanya les eleccions.
Com vostès saben, hi ha diverses raons per defensar aquesta respectable posició: culturals, econòmiques, històriques... Però des del meu punt de vista, la raó més important és la democràcia. Però el govern espanyol no només ha descuidat el que va passar, sinó que amenaça amb prohibir aquesta consulta, ultrapassant el dret internacional, amb l'argument que la Constitució Espanyola prohibeix aquest tipus de referèndums. Això no és una resposta per als catalans, perquè sabem que la llei internacional respectaria el nostre desig. Així que el problema principal és com exercir el nostre dret a decidir si Espanya prohibeix un referèndum.
Vaig instar la meva comunitat per reunir firmes per reclamar la intervenció de la Unió Europea, de la qual som ciutadans, per garantir l'exercici dels nostres drets internacionals. La veu d'una nació no pot ser silenciada per un país suposadament democràtic i europeu. Europa és la nostra última oportunitat de convocar un referèndum, perquè si aquest no pot tenir lloc, haurem d’adoptar la via de Kosovo, una declaració unilateral d'independència del nostre país.
Totes les persones que van signar la meva petició estan d'acord amb mi que la Unió Europea hauria d'obligar obertament a Espanya a respectar i legalitzar un referèndum vinculant a Catalunya sobre la nova relació que els catalans volem amb Espanya i la UE. Igual que passarà a Escòcia d'aquí a dos anys. També voldria recalcar que preguntar a tots els espanyols sobre aquesta qüestió no té sentit, de la mateixa manera que seria una bogeria consultar tots els ciutadans del Regne Unit sobre la independència d'Escòcia.
Per acabar aquesta carta, penso que aquesta seria una molt bona oportunitat per a demostrar un cop més i davant la comunitat internacional, per què la UE ha estat la guanyadora del Premi Nobel de la Pau. La seva posició a favor dels drets humans i democràticos segur que serà observada, especialment als països on hi ha el mateix problema, com ara Escòcia, Groenlàndia, Quebec, Flandes, País Basc, i un llarg etcètera.
Espero amatent la seva resposta, la qual enviaré a totes les persones que van signar la meva petició. Ja sé que tansols sóc uns ciutadana europea més, pero suposo que, si més no, tinc el dret de ser escoltada, com molts dels altres 66.000 signants. De la mateixa manera, l’informo que aquestes persones saben que vostè ha rebut aquesta carta. El convido a revisar la pàgina de petició a:"

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.