Nova Sectorial 'Metges per la Independència' - des2012

Companys/es,
Més avall, us adjunto un missatge de la nova sectorial METGES X LA INDEPENDÈNCIA.  Feu-ne difusió.
Bona feina!
Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicacióp i relaxcions internes

Missatge de METGES X LA INDEPENDÈNCIA:

Els metges no som aliens als canvis polítics que s'estan produint en el nostre país i estem convençuts de que tenim molt a dir-hi. El futur cap a la Independència del país passa per una tasca de preparació prèvia en el que la Sanitat n'és un element molt important.

Actualment el col·lectiu de metges ens estem agrupant per començar a treballar per la sobirania del nostre país i hem fet un grup de "Metges per la Independencia" (MxI).

Tot just fa una setmana que hem inaugurat una pàgina web a la qual es pot llegir el Manifest d'intencions i fer la inscripció corresponent. Com que la iniciativa ha començat des d'un grup de metges de Girona , amb el suport institucional del Col·legi de Metges de Girona (COMG) hem pogut fer difussió a nivell local, però ens costa accedir als metges de tot el territori català.

Us voldriem demanar el vostre suport per ajudar-nos a donar-ho a conèixer a tot el país, ja que estem convençuts que és una iniciativa important pel futur de la nostra Sanitat. Així mateix estem intentant engrescar a altres col·lectius del món sanitari a fer el mateix, i estem disposats a ajudar-los en el que calgui.

Us convidem a enviar-nos també les vostres suggerències i idees.
Si us sembla interessant ens agradaria que en fessiu el màxim de difusió.

www.metgesperindependencia.cat

Moltes gràcies
MxI
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.