Insubmissió fiscal ANC - 20121231


Companys/es,

Hola a tots, us fem arribar aquest missatge per informar-vos dels primers detalls d'un dels projectes més important d'aquesta etapa, el pla del qual es va provar al ple del secretariat del dissabte passat:  la insubmissió fiscal, el pla està dividit en dues grans fases.

En la primera fins al gener ens farem insubmisos,  sí, l'ANC es farà insubmisa, i començarem a informar sobre la insubmissió fiscal per empreses, autònoms, entitats i ajuntaments (IRPF i IVAs),   per tal d'animar a tothom a seguir-nos.

En la segona fase fins a l'abril farem formació i una campanya informativa lligada amb altres entitats. Per tal d'estar a punt per les declaracions d'abril i per la declaració de les persones físiques de maig a juny.

I us suggerim que us poseu en contacte amb nosaltres a través d'adreça de correu electrònic de la comissió que hi treballem:desobediencia@assemblea.cat  
per fer-nos saber els vostres interessos i puguem conèixer i reconèixer prioritats i la forma de treball de tots vosaltres a l'hora de fer la planificació de la difusió i formació.
 
Bona feina!

Comissió de desobediència
Secretariat Nacional ANC
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.