Assemblea Nacional: Petició mobiliari pel nou local

Companys/es,

L’ANC ha fet un creixement espectacular en pocs mesos. Això ha fet que el local actual del CIEMEN se’ns hagi fet petit, més encara, amb l’augment del personal que ben aviat s’incorporarà a les tasques administratives i d’imatge de l’Assemblea.

Per aquest motiu ja fa temps vam iniciar les gestions oportunes per tal de trobar un nou local (aprofitem per agrair-vos la vostra col•laboració en aquest tema)del qual segurament disposarem ja a partir de mitjan gener. Finalment, hem pogut trobar-ne un que reuneix les condicions necessàries per a la nostra organització.

Una vegada més necessitem la vostra ajuda... Intentarem estalviar al màxim les despeses que comporta un nou local i, en aquest sentit, us demanem si disposeu, o bé coneixeu algú que en disposi, de mobiliari i material d’oficina en bon estat; des de taules i cadires, a armaris o arxivadors... o el que cregueu que ens pugui ser d’utilitat.

Us agrairem, doncs, que si podeu disposar d’aquest tipus de mobiliari envieu un correu a jordisn@assemblea.cat en què ens detalleu de què es tracta i, en el cas de taules, armaris, etc, ens n’especifiqueu les dimensions.

Gràcies una vegada més per la vostra col•laboració.

Secretariat Nacional ANC
Comunicació i relacions internes
Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 Sant Martí per la Independència and Blogger Themes.